Как се гримира типичната нюйоркчанка: гримът в града, който не спи

Денят на активната нюйоркчанка започва с бързане да хване такси или метро, докато носи картонена чаша кафе и влачи огромната си чанта, пълна с всичко, което може да ѝ потрябва през деня. В обедната почивка или докато чака за кроасановата си поничка, може пък да срещне някой изключително интересен мъж. Често право от работа тича на коктейл или среща.

Никога не се знае какво ще ѝ поднесе животът в този метрополис. И точно затова момичето от големия град трябва винаги да е готово. Гримът трябва да следва забързания ѝ ритъм и да отговаря на всички непредвидени ситуации, с които денят в милионния град я среща. И ето какво активната нюйоркчанка очаква от своя грим:

Бързо и лесно нанасяне

Лесно нанасяща се основа с добро покриващо действие, очна линия във вид на молив или флумастер, която да позволява лесно нанасяне, малко руж за свеж вид и червило, което да седи на мястото си, каквото и да се случи. Така де, няма време за губене.

Ефектът Wow!

Впечатлението трябва да бъде силно, да се направи сега и веднага. Тъй като много често първото впечатление може да се окаже и единственото. Ето защо нюйоркчанките никога не пропускат подчертаните мигли, които казват на събеседника „Гледай ме право в очите!“.

Дълготрайност

Това е задължително условие. В Ню Йорк денят като че ли е по-дълъг, отколкото в другите градове. Затова е важно всичко, което се използва, да бъде дълготрайно. Нюйоркчанката винаги избира дълготрайни основи и червила, устойчиви на динамиката на живота в големия град.

Нося всичко със себе си

В чантата на всяко момиче, особено на това, което живее в Ню Йорк, винаги има комплект за грим, скрит в малък практичен несесер. Защото никога не се знае в каква посока ще се развият нещата. Основа, руж, червено червило и спирала са 4-те основни елемента на грима, които ни правят подготвени за всяка ситуация.

MakeUp – Up

Добавянето на грим или превръщането на дневния грим във вечерен може да продължи много дълго, ако свалим и започнем да го нанасяме отново. Ето няколко трика, с които да освежиш и подчертаеш нанесения вече грим. Коригирай тена с коректор, контурирай набързо лицето, очертай по-дебела очна линия, повтори спиралата с известната нюйоркска спирала Push Up Drama. Добави и хубаво червено червило – и ето, готова си за още една луда нощ!

Три десена, които през този сезон ще завладеят модните столици: Духът на Ню Йорк

За този външен вид препоръчваме

  • Superstay 24h Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Push Up Drama Maybelline New York

  • V Master Contour Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Vivid Matte Liquid Orange Shot Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , червено червило

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сподели радостта с някого! Празничната колекция KIEHL’S X MADE BY RADIO е тук!

Тази година специален подарък те очаква в магазините на Kiehl's в лицето на лимитираната празнична колекция. Време е да започнеш обратното броене...