Как ноктите ти да изглеждат поддържани и хубави след лятото? Тайната е в грижата и новата тенденция при маникюрите!

Kak noktite ti da izglezdat poddarzani i hubavi sled ljatoto Tajnata e v grizata i novata tendencija pri manikjurite

Слънце, горещ пясък, море и басейни, звучи като страхотно описание на почивка. След ваканция обръщаме много внимание на грижата за кожата и хидратацията, но какво се случва с ноктите? Сигурно си забелязала, че когато се върнеш от морето ноктите ти се напукват и чупят повече, че повърхността на нокътя е пожълтяла и по тях са се появили бели точки. Хлорът, солта, слънцето и пясъкът могат лесно да развалят ноктите и маникюра ти.

Как да върнеш стария блясък на ноктите си? Тайната е в адекватната грижа. Точно както е и с кожата, ноктите ни изискват допълнително внимание и грижа. Напоследък цялото внимание е насочено към тенденциите в ноктите, като все повече споделяме и коментираме ноктите в социалните мрежи. Тенденцията No- nicure завладя бюти общността, така че от известно време виждаме нокти в естествени и нежни нюанси по фийдовете си.

Как да постигнем този тренд с адекватна грижа:

Kak noktite ti da izglezdat poddarzani i hubavi sled ljatoto Tajnata e v grizata i novata tendencija pri manikjurite

Лакът за нокти е въпрос на личен вкус, но това, на което трябва да обърнеш внимание, е грижата и вида на ноктите. Как да поддържаш ноктите си здрави, блестящи и да ги предпазиш от чупене, напукване или пожълтяване?

Първата стъпка е да подрежеш ноктите си и да им придадеш желаната форма. Тенденцията Clean маникюр или no nicur най-често се носи в комбинация с бадемовидни и меки квадратни нокти, т.е. с квадратни нокти, чиито краища са леко заоблени.

Втората стъпка са кожичките. Ясно ти е, че те трябва да са перфектно оформени, за да изглеждат ноктите ти изискани и естествени. Маслото за кожички и кремът за ръце са супер съюзници, които ще ти помогнат да запазиш кожичките подхранени и меки.

Третата и най-важна стъпка е грижата! Линията за грижа за ноктите Essie Hard to Resist има решение за ноктите ти, особено ако имат нужда от допълнителна грижа след морето! Именно това е и най-важната стъпка във връщането на блясъка на ноктите и подготвянето им за есенния feed в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essie (@essie)

След като вече си оформила ноктите си точно както искаш, време е да нанесеш Essie Hard to Resist лак за нокти като грижа. Тази грижа предпазва ноктите от ежедневно чупене и напукване. След само три дни* ноктите ти ще бъдат по-малко чупливи, по-малко лющещи се и ще изглеждат здрави, гладки и с естествен блясък. Достатъчно е да нанесеш два слоя от тази грижа върху ноктите и тази технология ще укрепи и свърже отслабената повърхност на нокътя и ще укрепи ноктите.Формулата на прозрачния розов нюанс не само ще ги заздрави, но и ще им придаде прекрасен блясък. Ноктите ти ще изглеждат здрави и добре поддържани! Ако се бориш с жълта нокътна плочка, опитай Essie Hart To Resist Neutralize & Brighten грижа в полупрозрачно лилаво. Достатъчно е да нанесеш този лак в лилав нюанс и той ще неутрализира всички жълти нюанси, появили се върху ноктите ти в следствие на морето и слънцето.

Когато ноктите ти са обгрижвани и поддържани, идва ред на тенденцията за нокти, която подлуди целия свят и ще властва и тази есен.

Clean маникюр или no- nicure тенденция:

Kak noktite ti da izglezdat poddarzani i hubavi sled ljatoto Tajnata e v grizata i novata tendencija pri manikjurite

Минималистичната тенденция в гримирането, е последвана от тенденцията за минимализъм при ноктите. Тази тенденция е точно това, от което се нуждаеш, защото можеш да я носиш с всякакъв стил и най-важното е, че не е нужно да ходиш в салон, за да я постигнеш, а можеш да получиш същия ефект в собствения си дом. Тази тенденция при ноктите създава впечатление за чист и спретнат човек и затова ни харесва най-много. Тя може да бъде постигната успешно само ако грижата за ноктите ти е на преден план, така че Essie Hard to Resist с лилав или розов блясък е правилният избор, за да се справиш със задачата и тази есен.

Можеш да ни напишеш в коментарите дали ти харесва новата Essie Hard to Resist грижа и no-nicure маникюр.

Прочети още: Новата skincare тенденция, която влуди света - Glazed Donut. Номерът е в умното наслояване!

*Потребителски тест, 50 души

 

За този външен вид препоръчваме

  • Essie Hard To Resist Pink

    Поръчайте веднага
  • Essie Hard To Resist Violet

    Поръчайте веднага

Свързани теми: нокти, есен , лак за нокти, тенденции за зима, essie

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Стъклени нокти: най-популярната тенденция в Холивуд

тъклените нокти вече са абсолютен хит по ръцете на холивудските диви, а с всеки изминал ден стават все по-популярни и сред простосмъртните...