Как еволюира стила на Виктория Бекъм: от весела тийнзвезда до желязната лейди на модната индустрия

През 1996 г. Виктория Адамс, Ема Бънтън, Джери Халиуел, Мелани Чизхолм и Мелани Браун, по-известни като Spice Girls, завладяха световната музикална сцена. Със стройната си изваяна фигура Виктория привличаше погледите при всяка своя поява и затова смело носеше къс топ и минижупи.

 

През 1999 г. Виктория и Дейвид Бекъм могат да се похвалят с щастлива двугодишна връзка, а любовта им е основна тема на светските медии. Снимките от този период показват колко са били запленени един от друг  – често позират в почти идентични тоалети, които избират заедно.

По-късно Виктория смени късата кестенява коса с дълга прическа на вълни в модерните тогава руси кичури. В този период тя носеше малко по-пищни тоалети, като тази черна рокля, която днес най-вероятно не би удостоила дори с поглед.

Междувременно членовете на семейство Бекъм се увеличават, а стилът на Виктория видимо се променя. Точно както подсказва прякорът ѝ от 90-те (Posh Spice), тя се превърна в изискана британска дама, в чийто стил няма и следа от предишната кокетка. Забелязваме, че се смее значително по-малко, направо е невъзможно да се намери снимка, на която да е усмихната. Но явно това е част от имиджа ѝ на желязната лейди на модната сцена.

 

С годините Виктория гради своето реноме и от кокетна тийнзвезда наистина успя да стигне до самия връх на световната модна сцена, което я превърна в една от най-почитаните модни икони. Известни дами по целия свят носят нейните колекции, а публичните ѝ появи предизвикват редица статии в модните списания. Точно това я прави пример за подражание за много почитателки на модата по целия свят.

Photo : Getty Images

Свързани теми: известни , тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

10 бюти рутини, които НЕ ТРЯБВА да променяме през 2022-ра година!

Време е да оставиш някои навици там, където им е мястото – в миналото. Важно е обаче да направиш правилния избор...