Как да се гримираме за Хелоуин

Гримът отдавна вече не е само средство за разкрасяване, а друга форма на изкуството. Празникът Хелоуин е страхотна възможност да изразиш своята творческа страна и създадеш грим от който спира дъха – от страх или красота, ти избираш!

Все едно и също...Стига вече!

През последните години Хелоин набира все по-голяма популярност. И докато някои са готови месец преди зловещата нощ, някои чакат последния момент за да се сдобият с маски, костюми, грим и аксесоари. Тогава обикновено избират най-простия начин за представяне, който по правило е обречен на провал. В магазините тогава почти всичко е разпродадено, остават само няколко костюма за Хелоуин, така че трудно бихте могли да си намерите нещо подходящо за вас. Накрая, появяваш се със същия костюм както миналата година – прелестна вещица, калинка или Мишката Мини. Точно затова решихме да сменим тактиката – предлагаме ви няколко страхотни идеи, които не изискват много време и с които грим уменията ти попадат на преден план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Какда се гримираш за Хелоуин

В наши дни изобилието от стресиращи стилове само ни обърква и често се питаме какво ново може да се измисли? Жената-котка, Жокер визия, зомби, череп, чудовище или супергерой....Можем да продължим списъка, но каквото и да избереш, имай предвид че през този сезон акцентът е върху цветове, които спират дъха ни, те са футуристични и метализирани -  земни, златни, медни и бронзови. За първи път цветовете са в пълен синхрон с есенната палитра, и правят визията впечатляваща и уникална. И независимо от това кой образ избираш, гореспоменатите цветове са задължителни, защото разчупват монотонното представяне за Нощта на вещиците. Освен това, желателно е да съчетаете някой от тези цветове с червен, черен или бял цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Паяжина

Представи си колко ефектно стои паяжина в цвят благородни метали прилепнала върху слепоочието ти и челото! Преди да започнеш, контурирай лицето с двоен хайлайтър в същите нюанси, а устните оцвети с червило в тъмно бордо. Сигурни сме че ще блеснеш със сексапилна и тайнствена визия, на която никой не може да устои.

Паяжина върху устни, осветени в метализиран нюанс, също е страхотна идея. Можеш да „оставиш“ нишките леко да минават и върху брадичката и над горната устна. Ако си по-творчески настроена, с черна очна линия или молив нарисувай малък паяк в центъра на устните.

Отдай се на въображението си и нарисувай най-различни миниятурни тикви, кръстчета, прилепи, котки или месец. Всички тези детайли ще те поставят директно под светлините на прожекторите. Блестящите нюанси на вселената – златния, бронзовия или метално-лилав, привличат вниманието и придават разкошен акцент към страшната визия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Женският вариант на Жокер

Партито достига своята кулминация с появата на най-популярния враг на Батман, и то женския му вариант. Използвай пудра за да оцветиш лицето си в бяло, и палитра с червени сенки или течно матово червило с които да нарисуваш характерните за този образ червени триъгълници около очите и веждите. Гримът за Хелоуин изисква силно подчертани вежди, защото те придават желания агресивен вид на лицето. Устните задължително трябва да са оцветени с червено или бордо червило, леко размазано в краищата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Класически вампир

Вампирите са най-често срещаните образи сред почитателите на Хелоуин. За да пресъздадеш вампир ти трябват същите гримове както и за Жокер визията – напудрено, избелено лице и драматично котешко око с брокатени сенки в меден нюанс. Червилото в същия тон ще те превърне в най-желания митичен злодей. За по-сръчните предлагаме чудесен начин да разнообразят визията си като насируват червени точици, наподобяващи вени и капиляри. В случай че решиш да оцветиш устните си с червено червило, заложи на ефекта на „устни като близалка“. Твоята страшна и закачлива визия е готова, забавлявай се!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NYX Professional Makeup (@nyxcosmetics) on

Повече за: Необикновени цветове спирали за мигли

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Suede Matte Lipstick - Cyberpop

  • NYX Suede Matte Lipstick - Lolita

  • NYX Love You So Mochi Palette

  • NYX Epic Inc Eyeliner

  • Nyx Worth the Hype Mascara

  • NYX Liquid Suede Orange County

  • NYX Tame and Frame Tinted Brow Pomade

  • NYX Total Control Drop Primer

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , червено червило , контуриране на лице , очна линия, очи, червило, руж , гланц за устни , фон дьо тен , пудра, контуриране , устни, мат, тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да разпознаеш фон дьо тена, който задоволява нуждите на кожата ти?

Фон дьо тен, който се избира внимателно, а ето как да избереш този, който задоволява нуждите на кожата ти...