Как да разчупиш еднообразието и да подобриш есенния си грим?

Kak da razčupiš ednoobrazieto i da podobriš esennija si grim

Септември е месецът, в който като че ли започваме всичко отначало, връщаме се на училище или на работа след почивката. Съгласни сме, че тази година всеки се нуждае от почивка. Изминалата част от годината беше напрегната и ни се стори безкрайно дълга.

Множество карантини, безброй сготвени ястия, часове, прекарани в кухнята, на дивана и в интернет. Настъпи ли времето да задействаш и промениш това през този септември?! Може би трябва той да е месецът за промени, за нови решения, за старт, за нови възгледи, за нова смелост и за нов грим. Да кажем не на скуката, не на дивана, не на екрана. Може би след една такава изпълнена със стрес година е време да се съсредоточиш върху себе си, общуването и да кажете не на скучния грим. Време е да разчупиш рутината, време е за новия ти есенен грим!

Независимо дали в училище или на работа, време е да се отпуснеш газта, да се гримираш точно както искаш и да внесеш забавни и смели цветове в есенния си грим. Време е за нови продукти, за нови тенденции, за ново ти!

Даваме ти предложения как да разчупиш рутината и да внесеш свежест в есенния си грим:

Вече писахме за тенденциите, които ще доминират през 2022 г. Някои от тях вече включихме в грим рутината си, някои продукти вече са в комплектите ни, а за някои е време да ги пробваме за първи път – да им дадем шанс чрез новия си есенен грим.

Това, което никога не трябва да пропускаш и което е най-важно за гримa, е добрата основа. Вече вероятно знаеш, че с добрата пудра половината работа е свършена. Тя е там, за да прикрие несъвършенствата и да стесни порите. Maybelline New York Fit Me пудра е всичко, от което се нуждаеш тази есен, за да придадеш на лицето си естествен вид. Тя е отличен избор, ако търсиш пудра за нормална към мазна кожа. Лесно се слива с кожата и адаптира към нея. Формулата с глина ще осигури на кожата естествен матов вид. Това е точно първата стъпка от новия ти есенен грим, с която да разчупиш рутината!

Тази есен искаш да си различна, да се откроиш и да поставиш началото на добрия вайб. Миглите ти трябва да са на преден план. Ако искаш да мигаш очарователно в училище, на работа или на разходка с приятелка, препоръчваме спиралата Curl Bounce от Maybelline New York. Тя ще придаде на миглите ти обем и перфектно извита форма. Със спиралата Curl Bounce, която има memory curl формула, ще имаш обем и извити мигли до 24 часа*.

И за край, червилото е нещо, което придава на всяка визия онзи final touch, който кара всички да се питат „какво е това на устните ти“? Матовото течно червило Super Stay Matte Ink ще ти даде точно този ефект. Формулата му е богата на пигменти, така че ще осигури интензивен цвят. Бъди смела и експериментирай с цветовете, смени нюд тоновете с наситено червено, лилаво и розово. С течното червило Super Stay Matte Ink 120 Artist ще можеш да изразиш позицията си, да изпъкнеш и подчертаеш устните си, може би сама да създадеш тенденция, да бъдеш смела, креативна и да блеснеш в напълно нова светлина. Неочаквано, смело и свободно! Това е всичко, от което се нуждае гримът ти тази есен!

Прочети още: Maybelline New York Instant Eraser коректор стана още по-добър! Ето кое е НОВО!

*Самооценка 109 жени.

 

 

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Fit Me Matte Poreless Foundation115

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Artist

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, очи, руж , устни, тенденции за зима, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Искаш ли перфектната грим визия за Хелоуин? Ние знаем как

Гримът е неизменна част от почти всеки костюм, така че е просто задължителен за Хелоуин, а ние ти даваме предложения за продуктите, с които можеш да п...