Как да блеснете с грима в най-страшната нощ Хелоуин

Нощта на Хелоуин или наричана още Нощта на Вси Светии, традиционно се празнува в Съединените Американски Щати, Австралия, Канада и Нова Зеландия. През последните години празникът става все по-популярен и у нас, и все повече хора се маскират с костюми на вампири и вещици. Това изисква търпение, спокойна ръка и малко въображение. Цветовете оранжево и черно са традиционни за Хелоуин. Оранжевото се свързва с тиквата а черното със страховете, но в гримирането граници няма.

Някои момичета предпочитат и в най-страшната нощ да са привлекателни и да запазат сексапила си, за това, една от най-популярните маски между тях е маската на скелет – половина.

Характерно за тази маска е това, че скелета се изобразява само на половината от лицето, а другата половина е със стилен грим – червено червило и „опушени очи“, подчертани с черна очна линия.

Също така, може да се гримирате в Поп Арт стил. Ефектът на плачещо момиче  се постига много лесно. Характерни за този стил са и малки, червени точки по лицето.

Зомби гримът е още един начин да бъдете едновременно и секси и страшни.

Изкуствена кръв стичаща се по лицето, тъмночервено червило и котешки поглед – това са задължителните елементи на зомби гримът. Използвайте грима за да покажете тъмната си страна.

Повече на: Шест съвета за гримиране на кафяви очи

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте