Изпробвахме спиралата Lancôme Lash Idôle: това са впечатленията ни

Дългоочакваната спирала Idôle на марката Lancôme най-накрая пристигна и имаме шанс да я тестваме.

Тъй като тази спирала е създадена за уверени, свободни и безстрашни жени, които създават собствената си съдба и следват мечтите си, точно като младия посланик на Lancôme Зендая, не ни остана друг избор освен и ние да я изпробваме.

Зендая: символ на Idôle момичето

Идолът на младите хора, който е в зенита си на само 24 години, не спира да ни въодушевява. Зендая пленява със своя чар, успех и красота и е истинско въплъщение на спирала Idôle, която също като нея мести границите, така че не е изненада за никого, че Lancôme избра точно нея за представител на новата спирала Lash Idôle.

За спиралата Lash Idôle

Резултатът от години изследвания и иновация е революционната извита четка на тази спирала, която в комбинация с новата гелообразна текстура осигурява максимален обем и невероятно повдигнати мигли, без чувство за тежест. Четката на Lash Idôle има цели 360 микро косъмчета с различна дължина, а благодарение на заоблената си форма достига до всяка мигла, дефинира я, повдига и увеличава обема ѝ. С това иновациите не свършват, тъй като гелообразната ѝ текстура обгръща всяка мигла и се плъзга без усещане за тежест върху миглите, придавайки им интензивен черен цвят и обем, който е постоянен и до 24 часа.

Изпробвахме спиралата Lancôme Lash Idôle: това са впечатленията ни

Спирала Lancôme Lash Idôle: нашият тест

Веднага бяхме привлечени от уникалната ѝ опаковка, която се различава от всяка друга. Тя е елегантна, с обли ъглии с внимателно комбинирани цветове, сред които доминира нюансът rose gold. Когато извадихме четката, се убедихме колко специална и уникална е тя, въпреки че с просто око не успяхме да видим всичките 360 микро косъмчета.

Първи слой спирала

След само едно нанасяне се вижда, че тя наистина удължава миглите и им придава интензивен черен цвят и изключителен обем. Още едно от качествата ѝ, което ни допадна, е заоблената форма на четката, благодарение на която се нанася лесно както на долните, така и на горните мигли. Ако планираш да нанесеш още един слой спирала, изчакай първия да изсъхне напълно и едва тогава го направи.

Втори слой спирала

Вторият слой спирала ни убеди, че не трябва дори да ни минава през главата да се подлагаме на козметични процедури за боядисване и навиване на миглите, защото не само обемът им се увеличи, но и дължината. Миглите не се слепиха и по тях не се образуваха бучки, а станаха меки на допир, без чувство на тежест.

Устойчивост и сваляне на спиралата

Носихме спиралата през целия ден, за да тестваме дали се размазва и дали падат парченца от нея, и с удоволствие можем да кажем, че нито едното не се случи. Миглите останаха дефинирани, повдигнати и извити, а под очите нямаше следи от спирала.

Друг плюс на тази спирала е, че се премахва лесно. Малко мицеларна вода и памук ще я премахнат напълно, без да се налага да търкаш силно.

След теста ни горещо препоръчваме тази спирала, особено ако търсиш спирала за по-дълги мигли!

Изпробвай я и ти и сподели впечатленията си в коментарите!

Прочети още: Техниката на банан за поставяне на очен грим

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Lash Idôle Mascara

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Lash Idôle Mascara Travel Size

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , тенденция, дневен грим , вечерен грим, Lancome, Зендая

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Обем и извити мигли като от салона! Да, възможно е с тази нова спирала!

Спиралата е продуктът, ежедневно нанасян от повечето жени, а за много от тях е и единственият грим продукт. Да, толкова е важна...