Изпробвахме фон дьо тена, който може всичко: устоява на вода, размазване и пот!

Вярваме, че точно като нас и ти искаш като нанесеш грима си сутрин той да бъде постоянен през целия ден. Освен това вярваме, че не харесваш усещането за тежест от фон дьо тена с висока покривна сила. Звучи сякаш искаме невъзможното, нали? Когато в тази формула добавим и горещите летни дни, които дебнат зад ъгъла, или защитна маска, която със сигурност все още е част ежедневието ни, звучи нереалистично гримът ни да оцелее през целия ден. От друга страна, със сигурност ще има и  малко дъжд, което е само още един фактор, който може да повлияе на грима и безупречния ни тен.

Дълготрайно действие за активната жена

Нещо, към което със сигурност всяка от нас се стреми, е усещането за комфорт и вярата, че кожата ни, дори и когато е гримирана, диша през целия ден. Запушените пори никога не са били модерни, но постигането на това ниво на комфорт със сигурност е предизвикателство за всяка градска жена, която постоянно е в движение, намира се в оживен град, който не спи, изправена е пред още по-забързани обстоятелства и задължения. Искаме да минем през деня безгрижно и уверени, че основата, която много старателно сме нанесли сутрин, е стабилна и устойчива на всякакви метеорологични условия и външни влияния през целия ден.

Изпробвахме фон дьо тена, който може всичко: устоява на вода, размазване и пот!

Фон дьо тенът и защитната маска могат да бъдат приятели

Защитните маски за лице са абсолютно необходими и важна част от живота ни днес, като това не подлежи на дискусия. Но също така не е редно да правим компромиси там, където не се налага. Например, възможно е да имаме безупречно покритие, което да остане на място през целия ден и да не мислим дали фон дьо тенът ще започне да се изтрива от лицето ни и ще стане на петна, защото слагаме и махаме защитната маска по няколко пъти на ден. Няма нужда да избираме едното или другото, когато едното е необходимо за опазване на здравето, а другото е нещо, което ни прави самоуверени - искаме и двете. Затова новите обстоятелства и „новото нормално“ изискват определени нововъведения, когато става въпрос за света на грима, и определено можем да видим това на практика, тъй като има все повече и повече продукти, които са „mask friendly“.

30 часа цялостно покритие и усещане за лекота

На сцената излиза новия фон дьо тен Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h! В днешно време, когато малко неща са ни гарантира, този фон дьо тен ще се погрижи основата да остане на мястото си, като същевременно ще позволи на кожата на лицето да диша и ще ѝ осигури усещане за лекота. Защитната маска, високите температури и други метеорологични условия вече няма да представляват проблем, тъй като фон дьо тен Super Stay Active Wear 30h е водоустойчив и издръжа до 30 часа *. Трайната формула, адаптирана към активния начин на живот, е безмилостна в борбата срещу всички външни влияния, които заплашват да развалят грима ни, а в същото време е нежен към кожата. За тази иновативна формула може да се каже, че е наистина мощна: тя се противопоставя на водата, размазването и изпотяването, а освен всичко това е mask friendly**.

Това, което със сигурност ще зарадва всяка от нас е, че фон дьо тен Super Stay Active Wear всъщност има свой перфектен партньор! Ръка за ръка с него към универсалната цел, която е перфектен грим през целия ден, върви коректора Maybelline New York Super Stay 24h. Упоритите торбички под очите, петната и всички други несъвършенства по лицето ни няма бъдат видими, и то през целия ден!

Изпробвахме фон дьо тена, който може всичко: устоява на вода, размазване и пот!

Сега е идеалното време да не ти се налага избираш дали искаш дълготрайно покритие или усещане за лекота по кожата! Забрави за следите от фон дьо тен по дрехите или защитната маска и за петната по лицето, където фон дьо тенът се е изтрил. Движи се смело и необезпокоявано, знаейки, че фон дьо тенът  и цялостният ти грим ще останат постоянни от момента, в който ги нанесеш, до момента, когато най-накрая се прибереш вкъщи и свалиш грима си!

*потребителски тест, 163 жени

**потребителски тест, 31 жени, след нанасяне на маска за 4 часа

Прочети още: Как се нанася компактна пудра: 4 прости трика

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 03 True Ivory

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 10 Ivory

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 21 Nude Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 28 Soft Beige

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Active Wear 30h Foundation 30 Sand

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 05 Ivory

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 10 Fair

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Super Stay Concealer 15 Light

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра, тенденция, дневен грим , вечерен грим, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

КАКЪВ ГРИМ ДА ИЗБЕРЕШ С НОВИЯ СИ БРОНЗОВ ТЕБ

Хубавата потъмняла кожа със сигурност е най-красивият спомен от почивката. Разкриваме кой грим най-добре подхожда на твоя бронзов тен...