Искаш обем и извити мигли без уред за извиване? Да, възможно е с тази спирала!

Има огромен брой продукти за разкрасяване, без които жените не могат да си представят деня си, но все пак един се откроява. Този, свободно можем да кажем, култов грим определено трябва да присъства в дамската чанта на всяка жена. И с право, защото може би нито един грим не може драстично да промени външния ни вид само с няколко движения, както спиралата.

Жените отлично знаят, че има дни, в които просто искаме да излезем от къщата с цялостен грим, за да се чувстваме страхотно. А за да постигнем този вид, след нанасяне на коректор, фон дьо тен, руж и сенки, спиралата се явява като черешка на тортата. Защото без нея нищо нямаше да е същото! От друга страна пък, има дни, в които изобщо не ни е до гримиране. Тук главната роля отново играе спиралата. Достатъчно е да нанесеш спирала върху миглите само с няколко движения и ще има моментален резултат. Те ще отворят очите ни и ще скрият следите от умора и недоволство по лицето ни.

Нека тази пролет миглите ти се открояват

Ако смяташ, че нищо не може да изненада миглите ти, приготви се за нещо съвсем ново! Иновативната спирала Colossal Curl Bounce идва от марката Maybelline New York.

Благодарение на формулата Memory Curl, тази спирала поддържа миглите извити до 24 час*. Затова не е нужно да се притесняваш за поправки на грима си през деня, защото вече няма да е необходимо. Достатъчно е да нанесеш спиралата само с няколко движения и миглите ти веднага ще изпъкнат. А големият обем и много по-плътните и изпъкнали мигли са основните предимства на тази страхотна спирала. Допълнителен плюс е, че е подходяща за чувствителни очи, както и за хора, които носят контактни лещи.

Искаш обем и извити мигли без маша? Да, възможно е с тази спирала!

*Самооценка 109 жени.

Забрави за машата за мигли

Спиралата Maybelline New York Colossal Curl Bounce има специално проектирана четка, която е заоблена, за да следва формата на миглите. Благодарение на това след едно нанасяне всяка мигла остава извита. Ще останеш доволна и от факта, че спиралата Colossal Curl Bounce оформя миглите и в същото време постига страхотен обем. Така че сега е подходящият момент да пропуснеш машата за мигли и лесно да се сдобиеш с миглите, които искаш.

Сигурни сме, че тази спирала, която е с веган формула (не съдържа съставки или странични продукти от животински произход), ще те спечели от пръв поглед. Същото се отнася и за бяло-жълтата ѝ опаковка под формата на bluetooth колонка, вдъхновена от музиката и танца. Готова ли си за новия пролетен хит?

Прочети още: Бял молив-пастел: Нова грим тенденция 2022!

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Colossal Curl Bounce Very Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи, тенденция, дневен грим , Maybelline New York, Colossal Curl Bounce

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новата skincare тенденция, която влуди света - Glazed Donut. Номерът е в умното наслояване!

Искаш кожата ти да сияе? На помощ идва новата skincare тенденция, която завладя света. Става дума за за тенденцията Glazed Donut...