Искаш мигли с мега обем: Виж как!

Попитахме момичетата без кой продукт не си представят своя грим. Единодушно казаха, че могат без фон дьо тен, руж и коректор, но без спирала и изразителен поглед изобщо не могат. Дори само един поглед може да съдържа толкова много неизказани думи и неизразени чувства, че е задължително да го подчертаеш по правилния начин. Докато сенките за очи често могат да бъдат излишни, качествената спирала никога не е, тъй като тя може за нула време да промени визията.

Искаш мигли с мега обем: Виж как!

Maybelline спиралата, която ще те преобрази изцяло, може да е точно тази The Colossal Platinum Black спирала. Без значение дали търсиш спирала за специален повод или само защото си свикнала да поддържаш външния си вид, тя е най-добрият избор, а ето и защо:

Ново измерение на миглите с The Colossal Platinum Black спирала

Тази Maybelline New York The Colossal Platinum Black спирала има голяма, мека четка и формула с наситено черни пигменти с добавени платинени частици, благодарение на които твоят поглед няма да остане незабелязан. Освен това четката на тази спирала е изработена така, че да обхваща всяка мигла поотделно, придавайки им невероятен обем, а благодарение на обогатената с колаген формула миглите ще бъдат по-дълги и няма да се слепват.

 

Спиралата за всеки повод - The Colossal Platinum Black

Спиралата се предлага в практична опаковка и е лесна за употреба. За фантастично изразителен поглед е достатъчно само едно нанасяне на миглите и си готова, благодарение на черните пигменти и формулата с добавени платинени частици.

Спиралата не се размазва, дълготрайна е и не образува бучки.

Ако искаш допълнително да подчертаеш погледа си за важните събития и поводи, тогава тази спирала е най-добрият избор за теб. Освен че придава невероятен обем и наситен цвят, с помощта на платинените частици тя ще придаде блясък на миглите - перфектно допълнение за изящен грим.

Искаш мигли с мега обем: Виж как!

Според теб спиралата най-важният продукт при гримиране ли е? Вече пробва ли спиралата Maybelline New York The Colossal Platinum Black? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Уроци по грим: Време е за платинена New York визия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Colossal Platinum Black

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, Maybelline New York, мигла

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери как да избираш подходящия руж и как да го нанасяш

Разбери как да избереш правилния руж за себе си сред огромния избор на пазара и как да го нанасяш спрямо формата на лицето ти...