Искаш естествени вежди без много усилия? Представяме ти ти молив за вежди, в който ще се влюбиш!

Темата оформяне на веждите пробужда неприятни спомени в мен. Винаги си спомням началото на 2000-те и почти несъществуващите ми вежди. За наше щастие преди няколко години навлязохме в епохата на гъстите, природни и рошави вежди и тези неприятни спомени изчезнаха. И действително ако застанеш пред огледалото и си представиш лицето ти без тях, ще разбереш колко са важни. Затова много се радваме, че някой се е досетил да ги върне там, където им е мястото.

Как да се сдобием с идеална форма на веждите?

Иначе казано, как да оформим веждите като професионалист и как да постигнем визията, която сега е модерна? Имай предвид, че въпреки че преди беше кошмар, процесът на оформяне и попълване на вежди сега е много опростен. За щастие на нас, непрофесионалистите, днес има много добри козметични продукти, които ни помагат да ги издокараме точно по наш вкус.

Кой молив за вежди да изберем?

Задай критерии! Пазарът е залят с продукти, а изборът на перфектнияизобщо не е лесен. Ако не си сигурна какво точно търсиш, задай критериите, на които смяташ, че трябва да отговаря един добър молив. Ето и пример:

Добрият молив за вежди трябва да бъде лесен за употреба, защото не всички от нас са експерти в оформянето на веждите и не искат да стават такива.
Също така, не искаме моливът да определя формата и цвета на веждите ни, а ние самите. И на последно място, но не по значение, не искаме часове наред да стоим пред огледалото, мъчейки се веждите ни да изглеждат симетрично.

Това значи, че искаме прецизно оформени естествени вежди по експресен и лесен начин. Време е да отидем до най-близката дрогерия и да изпробваме няколко обещаващи молива.   

Победител е...

След няколко опита пред огледалото видях по-добра своя версия! Погледнах за кой молив става дума, а на него пишеше Maybelline New York Express Brow. Важно е обаче да изтъкнем, че става дума за новата версия на продукта с пълното наименование Maybelline New York Express Brow Satin Duo.

Не твърдя, че никой друг молив не изпълни критериите, но Maybelline New York je #1 козметична марка на света * и за мен това беше достатъчно.

Две стъпки до идеалните вежди

Този 2 в 1 молив за вежди наистина върши добра работа, експресно и просто. На едната страна на Express Brow Satin Duo се намира прецизния връх на молива, който помага да оформим веждите по наше желание. На другата страна те очаква гъбичка с пудра за максимално интензивен цвят по твое желание. А ето и как се ползва... 

1 СТЪПКА: Оформи веждите си с молива, но нежно и старателно, правейки къси и леки движения. Апликаторът е изключително прецизен, затова няма нужда силно да натискаш с върха на молива.
2 СТЪПКА: Запълни веждите с другата, прахообразна страна на молива, но следвайки природната линия на веждите.

Искаш естествени вежди без много усилия? Представяме ти ти молив за вежди, в който ще се влюбиш!

Крайният резултат: Попълни и естествени вежди

Крайният резултат са вежди, каквито всички искаме, т.е. бързо се нанася, лесен е за употреба (даже и за начинаещи!), а след нанасяне на продукта веждите продължават да изглеждат естествено.

Всички се нуждаем от молив, който опростява цялата бъркотия наречена оформяне на веждите. По стечение на обстоялествата, аз открих своя, който се казва Maybelline New York Express Brow Satin Duo. Сега е твой ред. 😊

Пиши ни кой е любимият ти молив за вежди!

Искаш естествени вежди без много усилия? Представяме ти ти молив за вежди, в който ще се влюбиш!

* Maybelline New York е номер 1 козметична марка в света за 2020 година, въз основа на служебни данни от доклада на Euromonitor International Limited, Beauty & Personal Care 2021 , който обхваща данни за стойността на продажбите по цени на дребно през цялата 2020 година.  

Прочети още: Есенни тенденции в маникюра, в които ще се влюбим

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Blond 01

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Medium Brown 02

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Dark Brow 04

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи, тенденция, вежди, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Изпробвахме обогатен с хиалуронова киселина гланц за устни, който ще ти бъде фаворит това лято!

Чувала ли си за тенденцията глазирани устни? Тя ще бъде особено популярна през лятото и се постига с един-единствен продукт – гланц за устни...