Instagram седмицата на звездите

Непрестанно надничаме в Instagram профилите на нашите любими знаменитости за вдъхновение и развлечение, защото ги харесваме и не можем да им се наситим. Ето какво ни разказа любимата социална мрежа за звездите и тяхното ежедневие...

Рожден ден! 
Преди броени дни хитовата изпълнителка Гери-Никол навърши 18 години. Тя сподели този пост в социалните мрежи и смело можем да кажем, че изглежда по-уверена отвсякога. Честит рожден ден, Гери! Между другото – страхотен грим!

Винаги във форма 


Биляна Йотовска не спира да изненадва почитателите на здравословния начин на живот. Те могат да се порадват на книгата й „Гответе здравословно“, която ще даде полезни съвети за добра форма и вкусни хапвания. Излишно е да казваме, че Биляна изглежда безумно добре.

Камера! Работи! 


От Instagram страницата на Мария Илиева разбрахме, че ското ще се порадваме на нейна нова професионална сесия. Мария, както винаги е безупречна, а бляскавият екип е в състав грим – Елиза Попова, коса – Георги Петков, стилист – Боян Кузески и фотограф – Ивомир Пешев. Нямаме търпение да видим крайния резултат.

Щастливо момиче 


Такава е Николета Лозанова, която винаги събира погледите ни с визията си. Този път по-усмихната отвсякога, Ни Ло сподели тази снимка, която подозираме се е случила по време на заснемането на провокативна фотосесия.

Морска идилия


Златка Димитрова също не се задържа дълго в столицата това лято. Моделът си почиваше до морския бряг, като на тази снимка е уловена в прелестен кадър, когато плажът е полупразен. Злати изглежда се е погрижила за всеки малък детайл – стайлинг, коса, грим.

Сред природата 


Любимото ни момиче от Русе – Дивна, се забавлява сред природата с новия си четириног приятел. Напълно естествена и очарователна, певицата ни напомни защо е важно да се наслаждаваме на малките радости около нас.

Звездно присъствие 


Моделът Ирен Онтева не пропусна шанса да се похвали, че е била на парти с Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дългас. Заветната среща между родната красавица и звездната двойка се случва не къде другаде, а в Сен Тропе.

Свързани теми: известни , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Новото представително лице на марката Lancôme: Тейлър Хил

Младата манекенка намери своето място сред силните, вдъхновяващи жени, които пишат историята за красотата още от самото основаване на Lancôme...