Instagram лятото на звездите

Как си почиват родните знаменитости докато ние чакаме за заветната ни отпуска...

Алтернатива на брега 
Николета Лозанова започна летния сезон, като сподели тази снимка в социалните мрежи. Красавицата избира Милано пред морския бряг, но това е само за сега. Сигурни сме, че скоро ще я видим и по бански.

 

Стилната Мария 
Прелестната Мария Илиева е сред знаменитостите, които винаги са подготвени за снимка. Дори на плажа тя се е грижи за всеки детайл от визията си.

 

Работно лято 
Такова ще е то за хитовата певица Михаела Филева, която ще прекара началото на лятото на турне заедно с някой от най-популярните родни изпълнители. С нея е и нейният любим Pavell. Визията на Михаела, както винаги е неповторима, а закачливите плитки вървят с цветни макиаж решения.

 

Горещо момиче 
Безспорно Ася Капчикова е сред най-обсъжданите родни красавици. Носителката на титлата Miss Playmate 2016 показа секси форми, които ни провокират да прекараме по-дълго време във фитнеса, а към снимката тя написа цитат от последния хит на мъжа до себе си – Криско.

 

Победителката 
С огромна усмивка, без прическа и грим и все пак великолепна Поли Генова посети родното черноморие преди броени дни. Певицата, която взриви сцената на Евровизия, това лято няма да се отърве от фенове по планжната ивица.

 

Розови нюанси 
Предизвикателният модел Бориса Тютюнджиева вече получи желания сънчев загар, след като прекара няколко дни на плажа. Хубавицата си отпочива от напрегнатото ежедневие с коктейл в ръка и задължителните слънчеви очила.

 

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Момиче като ураган

Гери-Никол е сензацията на родната сцена, която обещава да изненадва с все по-силни проекти...