Instagram лятото на звездите

Как си почиват родните знаменитости докато ние чакаме за заветната ни отпуска...

Алтернатива на брега 
Николета Лозанова започна летния сезон, като сподели тази снимка в социалните мрежи. Красавицата избира Милано пред морския бряг, но това е само за сега. Сигурни сме, че скоро ще я видим и по бански.

 

Стилната Мария 
Прелестната Мария Илиева е сред знаменитостите, които винаги са подготвени за снимка. Дори на плажа тя се е грижи за всеки детайл от визията си.

 

Работно лято 
Такова ще е то за хитовата певица Михаела Филева, която ще прекара началото на лятото на турне заедно с някой от най-популярните родни изпълнители. С нея е и нейният любим Pavell. Визията на Михаела, както винаги е неповторима, а закачливите плитки вървят с цветни макиаж решения.

 

A photo posted by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on

 

Горещо момиче 
Безспорно Ася Капчикова е сред най-обсъжданите родни красавици. Носителката на титлата Miss Playmate 2016 показа секси форми, които ни провокират да прекараме по-дълго време във фитнеса, а към снимката тя написа цитат от последния хит на мъжа до себе си – Криско.

 

A photo posted by Asya Kapchikova (@asesiq) on

 

Победителката 
С огромна усмивка, без прическа и грим и все пак великолепна Поли Генова посети родното черноморие преди броени дни. Певицата, която взриви сцената на Евровизия, това лято няма да се отърве от фенове по планжната ивица.

 

A photo posted by Poli Genova (@poli.genova) on

 

Розови нюанси 
Предизвикателният модел Бориса Тютюнджиева вече получи желания сънчев загар, след като прекара няколко дни на плажа. Хубавицата си отпочива от напрегнатото ежедневие с коктейл в ръка и задължителните слънчеви очила.

 

Свързани теми: известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Алма Ходоровски: как се гримира парижката красавица

За да подчертае красотата си на истинска парижанка, френската актриса, модел и певица успешно комбинира качествени козметични продукти със съвети на с...