Insta седмицата на звездите

Новият хит 


Това ни поготвя Михаела Филева, която вече е заснела видео към парчето си „Танцувам само за теб“. То безспорно ще се превърне в една от най-въртяните песни в радио и телевизионния ефир. Михаела сподели този кадър от снимачната площадка от клипа. Креативната й визия ни кара да си мислим, че и макиажът  й ще е непредвидим и впечатляващ. Очакваме да видим какво се е получило накрая!

 

Всички на работа 
Венета Харизанова не си позволява да си хапва сладолед лятото. Вместо това прекарва съществена част от времето си във фитнес залата, поне така ни се стува от профила й в социалната мрежа за споделяне на снимки. Блондинката демонстрира пефектни форми и благородно й завиждаме.

Екзотична дестинация 

Друга, която не се свени да покаже тялото си, точно обратното – прави го с охота е Николета Лозанова. Скандалната водеща и модел се поглези със заслужена почивка на екзотична дестинация заедно с дъщеричката си Никол.

 

Италианска афера 
В прекрасната Италия се озова прекрасната Галена. Певицата сподели доста снимки от последното си пътуване, а на нас ни направи силно впечатление фактът, че Галена не се разхожда по улиците като обикновен турист – с удобни обувки и неглиже дрехи. Напротив! Тя е елегантна, с високи токчета и грим – точно като истинска звезда!

Сцената й отива

Дивата на музикалната сцена у нас има едно име и то е Мария Илиева. Прелестната изпълнителка взривява сцената всеки път, когато се качи на нея. В по-спортен стайлинг от обичайно и грим, който подчертава прелестните очи, Мария е истинска стихия, която не можем да спрем да аплодираме.

Свързани теми: известни , стил

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

„Защото вие го заслужавате”, слоганът на L’Oreal който даде глас на жените

Със световната кампания „Защото вие го заслужавате” 1973. за пръв път жените стават център на внимание в тв рекламата, пада бариерата пред тях и те се...