Иновация на Biotherm за 2017: Новата детоксикираща линия

Отговорът е 24-часовата линия грижа за кожата “срещу запушване”, изградена на базата на натурален екстракт от Хлорела, нареченa “дишащи водорасли”.

Екстрактът от Хлорела е в основата на всяка формула. Всяка стъпка от грижата Skin Oxygen допринася за засилване на защитните функции на кожата и работи в посока освобождаване на кожата от токсичните агресори на градската среда.

За 7 дни виждате красотата и чистотата на детоксикираната кожа. Излишният себум и други несъвършенства са намалени.

Лосион Skin Oxygen, освобождава кожата от несъвършенства. Разпръсква светлината и като воден лосион помага за отпушване на порите, намалявайки появата им. 99% от съставките са натурални по произход

Охлаждащ гел крем Skin Oxygen подсилва функцията на кожата като бариера срещу замърсяването. 

Почистващ измиващ гел Skin Oxygen. Skin oxygen детоксикира кожата от замърсяванията на градската среда.

Замърсяванията и кожата

biotherm

Интервю с Каролин Негре, директор научни комуникации на Biotherm

Какво причинява замърсяването на кожата?

През 15-те години изследвания на въздействието на увеличаващото се замърсяване върху здравето на кожата, са наблюдавани 3200 жени в някои от най-силно замърсените градове по света, което ни даде възможност да установим въздействието на замърсяването върху функциите и вида на кожата.

Сравнявайки кожата на жители от райони, които са замърсени и от райони, които не са замърсени, проучването доведе до извеждането на шест основни начина, по които замърсяването се отразява на кожата: увеличаване на порите, увеличаване на омазняването, ускоряване на стареенето, повишени тъмни петна и загрубяване.

Какво представлява запушването на кожата?

Кожата има пори и това позволява преминаването на замърсители, някои от които могат да останат в епидермиса. Кожата отслабва, функцията й на бариера се нарушава, а порите се запушват. Кожата вече не е в състояние да се бори с атаките на токсини и буквално се задушава.

Каква е ролята на хлорела в борбата със запушването?

Хлорела е едно от най-добре познатите водорасли като източник на хлорофил. Оттам идва и наименованието – “дишащи водорасли”. Неговите кислород произвеждащи детоксикиращи свойства му дават възможност да почисти своята естествена среда. За кожата то помага при повишаване на защитните й функции.

Формула

Решението на biotherm: продукти, които детоксикират кожата от градските замърсявания

Екстракт от хлорела: “дишащите водорасли”

biotherm algues

Запазили чистотата си в продължение на 2 милиарда години, под сините води на планинските езера – микроводораслите Хлорела са най-богатите на хлорофил водорасли. Наречени “дишащи водорасли”, те дават кислород и така имат детоксикиращ ефект, могат да пречистят средата си изключително ефикасно. Днес, използвайки съвременна технология, Biotherm разкрива енергията на тези „дишащи водорасли”, улавяйки силата и трансформирайки свойствата им в нашата нова гама Skin Oxygen. Сивотата на тена, несъвършенствата и омазняването намаляват.

Кислородна терапия за кожата, която осигурява ефект: бягство в планината

С екстракта от Хлорела в сърцето на всяка формула, всяка отделна стъпка – от почистването през тонизирането до хидратацията и освежаването, помага на кожата да изгради защита срещу щетите, причинявани от градския живот.

Линия за любителите на водата

biotherm skin oxygen trio

Със съставките си от естествен произход, Skin Oxygen е линията за любителите на водата. Те са вдъхновили Biotherm да предприеме кампания за защита чистотата на океана.

– почистващ продукт Skin Oxygen: 95% биоразградимост

– лосион, който зарежда с кислород Skin Oxygen: 99% съставки с естествен произход

– хидратиращ крем гел Skin Oxygen: 85% съставки с естествен произход

Формулите не съдържат парабени и минерални масла.

Нанасяне

Skin oxygen специални движения за детоксикация и премахване на токсините от лицето след нанасяне на терапията skin oxygen (лосион + крем)

1- Първо плъзнете показалеца по челюстта, за да отворите път на лимфата.

2- Поставете палците зад ушите, притиснете акупунктурните точки за детоксикация Yingxiang до носа, потупайте бузите с другите пръсти като вълнички и по врата надолу в посока ключиците.

3- Поставете палците зад ушите, останалите пръсти потупайте челото като вълнички в посока надолу към ключиците.

Повече за: Слънцезащитно мляко Biotherm Waterlover

Свързани теми: грижа, лице

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Наистина ли този продукт е универсален? Тествахме Maybelline New York Instant Perfector 4 в 1!

Instant Perfector 4 в 1 може да ни спести много неприятности при гримиране...