Infaillible 24 Hour Fresh Wear се завърна още по-добър

Както всички модерни жени, вероятно и ти цениш времето си изключително много. Независимо дали бързаш към фитнес залата или тичаш из моловете опитвайки се да хванеш някоя и друга разпродажба, Infaillible 24 Hour Fresh Wear течния фон дьо тен е тук да подкрепя всяка твоя стъпка.

Infaillible 24 Hour Fresh Wear se zavǎrna ošte po-dobǎr

Напълно  очаквано е че днес от всички продукти се изисква да бъдат лесно приспособими към всеки повод и обстановка. Същото правило властва и при гримовете. Този фон дьо тен ти дава възможност бързо и лесно да се превърнеш в кралицата на спортния шик.

Фон дьо тен за неусмирими

В забързаното ни ежедневие, времето е луксоз, а „Don't Stop Me Now“ е мотото на всяка модерна жена. За щастие, L'Oreal Infaillible 24 Hour Fresh Wear фон дьо тена е създаден така че да изпълнява всички твои исквания и ти осигурява свеж и отпочинал вид през целия ден. Устойчив е на изпотяване, на вода и не оставя следи върху дрехите.  Фон дьо тенът се предлага в 8 нюанса, което улеснява избора на подходящия за твоя тен. Доставя дълготрайно усещане за свежест и пълно покритие. Какво когато дойде време за купон? Няма проблем! Infaillible е твоят съюзник за здрава и безупречна кожа.

Infaillible 24 Hour Fresh Wear se zavǎrna oste po-dobar

Позволява на кожата да диша

Материалите в съвременната модна индустрия заличават границите между фитнес залата, спалнята стая и дневния стил, и точно те са вдъхновение за иновативната кислородна технология, приложена в изработка на Infaillible 24 Hour Fresh Wear. За какво точно става дума? Новата кислородова технология в съчетание с полимери е онова, което Infaillible 24 Hour Fresh Wear го различава от останалите фон дьо тени.  Тя позволява на кожата да диша, а леките масла и микро-сверични частици допринасят за усещане за лекота по кожата. Какъв е крайния резултат? Фон дьо тен, издържащ на място с усещане за свежест и лекота през целия ден.

Фон дьо тен, който ще зарадва кожата ти

Ако се питаш, защо този фон дьо тен е толкова добре познат, визте какво за него каза известната гримьорка на L'Oreal Paris – Вал Гарланд.

„Просто се влюбих в този фон дьо тен. Той е лек като перо, а с висока покривност. Кожата изглежда напълно естествено, и особено ми харесва че еднакво лесно се нанася и с четка и с пръсти. И двата начина на нанасяне дават безупречен резултат и оставят кожата съвършено гладка.

Ти фенка ли си на Infaillible 24 Hour Fresh Wear фон дьо тена? Сподели с нас впечатленията си.

Повече за: Дрейпинг – хитовата техника от New York Fashion Week

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Sand

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Honey

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear True Beige

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Golden Beige

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Infaillible 24 Hour Fresh Wear Amber

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Всичко, което може би не знаеш за марката NYX Professional Makeup

Произхождаща от Америка, по-точно от Лос Анджелис, тази световна марка оперира на повече от 70 пазара, известна е с продукти, които отговарят на висок...