Гримът на Кара и Попи Делевин


Продължаваме серията от вдъхновения предизвикани от звездните сестри с друга великолепна  комбина – Кара и Попи Делевин. Красавиците са дъщери на строителния предприемач Чарлз Делевин и съпругата му, която е персонален купувач, Пандора. Двете са английските красавици, които покоряват модния подиум не само с походката си, но и с уникалните си характери. Някои биха казали, че Кара е твърде голяма бунтарка, а Попи е типичното английско богато момиче, но ние ще кажем само... обожаваме ги. Двете са перфектен пример, който да следваш ако искаш да се доближиш максимално до британското усещане за мода и себеизразяване чрез дрехите, прическата и грима. Ето какво научихме от всяка за английския стил в грима...
 

Кара


Срещу думата REBEL в британския речник спокойно могат да сложат нейна снимка. Тя има всичко нужно, за да се превърне в звезда, която е или обичана или мразена. Многопъти Кара споделя пред журналисти, че не иска да е модел за подръжание, а просто иска да е себе си – дива купонджийка, която не може да бъде ограничена дори от половите различия.


Типично за всяка бунтарка е червилото. То безспорно е продуктът, който се използва най-смело от ... смелите момичета, а точно такава е Кара. Ту я виждаме без капка грим, ту с червено червило, като на ретро холивудста звезда и всичко това премесено с любимия й  небрежен пънк стил. Ако и ти усещаш бунтарката в теб то е време да посегнеш към щанда с червила и да заложиш на нюанса, който най-много отива на бурята вътре в теб. Точно така прави Кара...
 

Попи


Посланник на Chanel, както и на  British Fashion Council, Попи Делевин се различава по едно основно нещо от прекрасно лудата си по-малка сестра Кара – Попи има присъствието на истинска дама. Висока, стройна, руса, уникално стилна и с поведение на момиче със синя кръв – какво повече може да искаме от нея? 30-годишната британка е пример за самоуверена жена, която няма нужда да привлича внимание с опушен грим или силно червило.

Прочети още: 5 съвета за съвършено контурирано лице!


Блондинката рядко може да бъде видяна с цвят върху устните, а очната линия е нейн верен приятел. Aко се възприемаш по-скоро като дама, отколкото като бунтарка, значи това е твоята сестра Делевин, от която да взимаш пример. Instagram профилът на Попи е истинско лайфстайл вдъхновение, което ни кара да й завиждаме… благородно, разбира се.

Прочети още: Малките тайни на големите майстори: 10 съвета от професионални гримьори, които ще обожаваме

Регистрирайте се / Влезте