Грим за Хелоуин: 4 идеи за „страшна“ грим визия

Вси светии, по-известен като Хелоуин традиционно се празнува в САЩ, Австралия, Канада и Нова Зеландия, но набира популярност и у нас. Страхотна възможност да развихрим въображението си и да се осмелим да бъдем каквото си пожелаем поне веднъж годишно, независимо дали е страшна grunge-punk мацка, героиня от любимо анимационно филмче, сериал или филм, или може би някои от поп сензациите, които сме идеализирали като деца. Освен спокойна ръка и търпение е необходимо и малко въображение. Типичните цветове за Хелоуин са оранжево и черно, като първият се асоциира с тиквите, а вторият със страха и прилепите, но когато става дума за грим за Хелоуин – всичко е позволено.

Spiderwoman

Освен тиквите, за които спокойно можем да кажем, че са основната атракция на Хелоуин, един от символите, които почти винаги свързваме с този празник, са паяците и мрежите, която плетат. Те ни асоциират за страх, тъмнина и потенциална опасност на всяка крачка, а ако изборът ти за тази нощ не е цялостен костюм, а само нещо, наподобяващо тези символи под формата на грим, ние подбрахме няколко идеи за теб.

Грим за Хелоуин: 4 идеи за „страшна“ грим визияС черна очна линия “изплети“ паяжина под очите, а сякаш това не е достатъчно призрачно, добави допълнителна доза драматизъм с помощта на яркочервени или оранжеви сенки. Като помислим малко... всъщност няма значение какъв нюанс сенки ще избереш, важно е само да е крещящо!

Сега е моментът за първи път да надникнеш в онези скрити ъгли на палитрите сенки, в които никога не влизаш, защото смяташ, че може да са твърде агресивни за ежедневието.

Orange is the new black, и обратно

И теб ли оранжевите червила те връщат в детството, когато тайно си ги взимала от чантата на майка си и си ги слагала, докато тя не гледа? Трябва да признаем, че изцяло оранжевите червила не са много мейнстрийм, а и дори когато се спрем на по-тъмен нюанс червилото, обикновено „играем на сигурно“ и избираме червени или кафяви тонове.

От друга страна, черното червило е нещо, за което повечето от нас никога не биха се сетили, защото просто нямаме много поводи, за които да го грабнем, а може би дори никога не сме го пробвали и дори не сме сигурни как ще ни стои. Едно е сигурно, когато става дума за Хелоуин – оранжевото е новото черно, но и обратното!

Вариантите са малко, но е сигурно, че поради асоциацията с тиква, портокалът определено е правилният избор за Хелоуин, независимо дали краси устните или клепачите ти. Черното като цветът на тъмнината и прилепите също е добър избор за тази нощ, а за теб остава да излезеш от зоната си на комфорт, да развихриш въображението си и да експериментираш!

Emo Powerpuff Girl

Епизодите на Powerpuff Girls, които не сме пропускали като деца, вече могат дани  послужат като вдъхновение за грим в най-страшната нощ! Спомняме си Blossom, Bubbles и Buttercup и техните „запазени“ цветове, а сега можем да ги постигнем в емо стил за Хелоуин.

Грим за Хелоуин: 4 идеи за „страшна“ грим визияЧудиш се кога отново ще е подходящото време за зелено или синьо червило, екстремно дълги цветни мигли, горещо неонови ярки сенки или рисуване на сърца по лицето? Отговорът е - по това време догодина! Така че просто трябва да използваш пълния си арсенала грим, защото възможностите като тази са рядкост.

Red-blooded woman

Червеният цвят символизира нещо различно за всяка от нас, независимо дали това е любов, страст или сила, но в най-страшната нощ символизира огъня. Също така, пламъкът се свързва с борбеност, смелост и непоколебимост и е сигурно, че всяка от нас иска да остави впечатление на силна, уверена и модерна жена, която смело грабва целта си и унищожава всички препятствия пред себе си, точно като пламъка.

Затова можеш да допълниш идеалния си грим в стил котешко око за Хелоуин с очна линия или червен молив и да нарисуваш пламък, за още по-силен ефект и bold statement. Както вече споменахме, през тази нощ всичко е позволено, а червеното червило, очна линия и сенки едновременно не са точно комбинация за всеки ден, така че се осмели да бъдеш смела и да пленяваш с външния си вид!

Прочети още: Part 1: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите Lash lift и brow lamination

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Tattoo Liner Smokey Gel

  Поръчайте веднага
 • YSL Rouge Pur Couture Sheer Matte 103

  Поръчайте веднага
 • Lancôme Absolu Rouge 359 Hypnotique

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Eyeshadow Palette Ultimate Phoenix

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Le Liner Signature Rouge Noir Angora

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Shout Loud Satin Lipstick Exclusive

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Le Liner Signature Rouge Gold Velvet

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Gel Liner Intense Green

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , очна линия, червило, тенденция, тенденция, вечерен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за Свети Валентин - 3 идеи за романтична грим визия!

Готова ли си за Свети Валентин? Подготвихме ти три безупречни грим визии за този романтичен ден...