Грим... като за турне

Това лято е изключително музикално. То носи на меломаните у нас ритми и страсти, които любимите изпълнители ни дават от сцената с цялата си енергия. За звездите обаче пеенето пред публика не е само емоция, но и работа, зад която стоят екип от професионалисти. Всеки от този екип се старае да направи визията на изпълнителя неповторима и да му осигури още повече аплодисменти...


Червеното червило на Невена 
Русокосата сензация на Virginia Records този сезон е повече от успешна със суперхита си „Да избягаме“. Невена Пейкова ни „подчинява“ с гласа си, а усмивката й ни зарежда с прекрасни емоции. Точно усмивката на Невена е акцентът, който гримьорите решават да превърнат в нейна запазена марка. Те постигат това чрез цвета на цветовете – червеното, което така добре приляга на светлата кожа на блондинката.


Очната линия на Михаела Филева 


Погледът й ни хипнотизира, точно както и новото й парче “Танцувам само за теб“. Освен езикът на тялото и гласът, разбира се, Михаела Филева ни омайва и с погледа си. Той е подсилен с очна линия, която издължава окото. Дебелината на линията определя дали ще имаме, така наречените „котешки очи“ или ще им придадем формата на бадем. И в двата случая при Михаела се получава идеално.


Перфектните мигли на Мария 


Всеки път, в който я погледнем тя сияе. Перфектна е! Кралицата на музикалната сцена у нас безспорно е сред нашите идеали за съвършено изпълнен грим. По време на участията си това лято, Мария Илиева демонстрира, че огромна част от магнетизма на погледа идва от миглите и техния обем. С идеална плътност и цвят, миглите на Мария карат сърцето ни да подскача при всяко премигване. Постигни този ефект на фатални очи със спирала за обем, като нанесеш между два и три слоя от нея. 


Естественото присъствие на Михаела Маринова 


Прелестната участничка от X Factor, която бързо се изкачи до върховете на класациите е пример за това колко красиво може да е всяко момиче дори с малко грим. Естествена, усмихната и нежна, Михаела блести от сцената с лек макиаж, който можем да постигнем с малко, но качествени продукти. Добър фон дьо тен и лека пудра ще направят кожата ти гладка като коприна, точно като тази на младата изпълнителка.

Свързани теми: грим , спирала , червено червило , очна линия, известни , естествен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup тенденции, които социалните мрежи ни диктуват

През 2022г. гримирането преживя истински ренесанс, а още много вълнуващи неща ни очакват през 2023г...