Грим... като за турне

Това лято е изключително музикално. То носи на меломаните у нас ритми и страсти, които любимите изпълнители ни дават от сцената с цялата си енергия. За звездите обаче пеенето пред публика не е само емоция, но и работа, зад която стоят екип от професионалисти. Всеки от този екип се старае да направи визията на изпълнителя неповторима и да му осигури още повече аплодисменти...


Червеното червило на Невена 
Русокосата сензация на Virginia Records този сезон е повече от успешна със суперхита си „Да избягаме“. Невена Пейкова ни „подчинява“ с гласа си, а усмивката й ни зарежда с прекрасни емоции. Точно усмивката на Невена е акцентът, който гримьорите решават да превърнат в нейна запазена марка. Те постигат това чрез цвета на цветовете – червеното, което така добре приляга на светлата кожа на блондинката.


Очната линия на Михаела Филева 


Погледът й ни хипнотизира, точно както и новото й парче “Танцувам само за теб“. Освен езикът на тялото и гласът, разбира се, Михаела Филева ни омайва и с погледа си. Той е подсилен с очна линия, която издължава окото. Дебелината на линията определя дали ще имаме, така наречените „котешки очи“ или ще им придадем формата на бадем. И в двата случая при Михаела се получава идеално.


Перфектните мигли на Мария 


Всеки път, в който я погледнем тя сияе. Перфектна е! Кралицата на музикалната сцена у нас безспорно е сред нашите идеали за съвършено изпълнен грим. По време на участията си това лято, Мария Илиева демонстрира, че огромна част от магнетизма на погледа идва от миглите и техния обем. С идеална плътност и цвят, миглите на Мария карат сърцето ни да подскача при всяко премигване. Постигни този ефект на фатални очи със спирала за обем, като нанесеш между два и три слоя от нея. 


Естественото присъствие на Михаела Маринова 


Прелестната участничка от X Factor, която бързо се изкачи до върховете на класациите е пример за това колко красиво може да е всяко момиче дори с малко грим. Естествена, усмихната и нежна, Михаела блести от сцената с лек макиаж, който можем да постигнем с малко, но качествени продукти. Добър фон дьо тен и лека пудра ще направят кожата ти гладка като коприна, точно като тази на младата изпълнителка.

Свързани теми: грим , спирала , червено червило , очна линия, известни , естествен грим

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Гъсти мигли, Jumbo обем, бързо и просто в две стъпки. Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup?

Каква иновация за изкуствени мигли пристига от NYX Professional Makeup? Готови ли сте за Jumbo обем на миглите си...