Готова ли си за течно червило с аромат на френски макарони?

Обзалагаме се, че и на теб ти се е случвало да пожелаеш поне мислено да се разходиш в някоя хубава земя. На нас ни звучи особено примамливо да пием кафе на Сена и да се наслаждаваме на някой от много сладкарски изкушения на Париж.

От L'Oréal Paris се постараха да доведат този град на светлината колкото се може повече по-близо до нас, като пуснаха на пазара новата колекция течни червила с ултра мат ефект и неустоим аромат на френски макарони – известните сладки от Париж. Да, става дума за онези сладки изкушения, любими на толкова много хора, малки, цветни, хрупкави и с невероятен вкус.

 

Усещаш ли вече благоуханието на тези известни сладки върху устните си?

Представяме ти L'Oréal Paris Les Macarons течно червило

През лятото често избираме да носим само гланц за устни поради страха от това, че матовото червило ще се изтрие или бързо ще изгуби цвета си. Забрави за това и се отдай на вълшебното Les Macarons течно, леко и кремообразно червило, защото ще останеш абсолютно изумена от аромата, нюансите и ултра мат ефекта му, както и от целите 16 часа, през които то ще остане на устните ти без да се размазва или залепва.

 

L'Oréal Paris Les Macarons течно червило с уникален аромат със сигурност ще бъде новата ти летна мания. Точно както и френските макарони, тези червила се предлагат в много нюанси. По този начин това лято ще можеш да разкрасиш устните си с цвета, който отговаря на настроението ти. Прекрасното на неговите нюанси е, че можеш да ги комбинираш и да създаваш нови нюанси, точно както сладкарите правят с вкусните френски макарони, когато ги комбинират и създават нови вкусове.

Как се нанася това течно червило с ултра мат ефект

Внимавай да не преминеш линията на устните, когато нанасяш това червило, особено когато става дума за ярки цветове. Нанеси първо на горната устна, започвайки от средата, след това продължи до ъгълчето на устните, и чак тогава намажи и долната устна с четка. Освен че цветът ще бъде еднакъв през целия ден устните ти ще излъчват аромата на френски макарони.

Известните личности вече се влюбиха в Les Macarons течно червило с ултра мат ефект. Не могат да преценят кое им е по-любимо, неустоимият аромат, дълготрайността или невероятната гама нюанси, подходящи за абсолютно всяка ситуация.

 

Ние едва чакаме да изпробваме всички цветове на това невероятно червило с обаятелен аромат на френски макарони, а ти? Сподели впечатленията си в коментарите!

*Самооценка, 114 жена

Прочети повече за: Volume Million Lashes: Иконичната спирала с нова формула

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris Les Macarons 822 Mon Caramel

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Les Macarons 826 Mademoiselle Mango

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Les Macarons 824 Guava Gush

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Les Macarons 832 Strawberry Sauvage

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Les Macarons 828 Framboise Frenzy

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Les Macarons 838 Berry Cherrie

  Поръчайте веднага

Свързани теми: руж , гланц за устни , лято, Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбиваме митове за ретинола

Вероятно вече си чувала поне един мит за ретинола, но не си знаела, че е точно това - мит. Решихме да споделим с теб мненията на сертифицирани дермато...