Готова ли си за next level обем?

Когато защитна маски покрива половината ви лице, спиралата е най-мощният грим, което можете да имате в несесера си. Независимо дали имате къси, дълги, извити или прави мигли - всяка от нас си има любима спирала, от която очаква да придаде на миглите невероятен обем и да ги направи пухкави и леки през целия ден. Ами ако ви кажем, че това е възможно с новата спирала L’Oréal Paris, по която полудяха всички момичета на TikTok? Запознайте се със спиралата Air Volume Mega!

Дизайн, който вдига летвата

L’Oréal Paris отново ни изненада с модерен продукт в нестандартна розова опаковка, подобна на балон. Този дизайн не е случаен! Флакончето на спиралата Air Volume Mega запазва свежестта на формулата и по този начин да предотвратява бързото изсъхване на спиралата. От друга страна, самата мисъл за балон ни асоциира на нещо леко - и точно това е ефектът, който тази спирала дава на миглите - мега обем, без утежняване!

Нова технология, нова формула, нова четка

Целта на всяка спирала е да изтъкне погледа ни на първи план и да направи миглите ни дълги и извити. За съжаление поради плътността на формулата си, някои спирали правят миглите тежки и по този начин да убиват обема им, но това не е така при спиралата Air Volume Mega. Благодарение на комбинацията от модерна технология и иновативна формула, тази спирала ще ви осигури зашеметяващ обем, без усещане за тежест на миглите. Освен това кремообразната му формула е хипоалергенна и подходяща за чувствителни очи.

Готова ли си за next level обем?

Специална четка за УАУ ефект

Меката четка с два вида влакна крие специална тайна. Благодарение на по-късите власинки, четката достига до всяка мигла, а по-дългите влакна разделят миглите и равномерно прилагат интензивна черна формула от корена до върха. Резултатът? Мега обем, повдигнати мигли и спиращ дъха поглед.

Спирала Air Volume Mega: подходяща за всякакви мигли

Прави, редки, къси ... спиралата Air Volume Mega е подходяща за всеки тип мигли и осигурява мега обем още с първия слой. Нанеси спиралата с нежни движения от корена към върха и имай предвид, че всяко нанасяне с четката само допълнително засилва ефекта! Искаш да ни покажеш как изглеждат твоите мигли с Air Volume? Ползвай хаштагове #BareVsAir и #LightAsAir на Instagram или TikTok профила си и се присъедини към жените, въодушевени от тази спирала!

Повече за:  Разбери каква форма на веждите ти отива най-много

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Air Volume Mega Mascara

  Поръчайте веднага
 • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Unbelieva Brow

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , грижа, очи, тенденция, дневен грим , лице, Loreal Paris, Air Volume

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Хидратацията е първата стъпка за вечно млада кожа

В днешно време повечето хора живеят в градове, където за съжаление качеството на въздуха продължава да се влошава.Ежедневният стрес също е част от еже...