Готина и луда

За много кратко време момичето от Варна се превърна в най-известната красавица в страната ни. Тя е противоречива, секси и талантлива – все качества, които гарантират неспирно хорско внимание. Последното видео на Гери-Никол, към парчето Готина и луда, се превърна в едно то най-гледаните музикални видеа у нас, а скандалният текст допринесе за интереса на публиката допълнително.

Нашата професионална експертиза се съсредоточава не върху визуалния продукт, а върху грима на Гери.

Тя експериментира

 


Както винаги тя експериментира, за да заяви себе си и да покаже, че досега не сме имали подобна изпълнителка – толкова ярка, цветна и различна. Нейната смелост в избора на макиаж ни удивява винаги през социалните мрежи, но във видеото на „Готина и луда“ тя е дори още по-готина и още по-луда.

Акцент върху очите

Акцент във всички макиаж визии са очите, които са категорични и невъзможни за подминаване. Очна линия, опушен грим, драматично обемни мигли, ярки цветове, всичко това може да се види по клепачите на Гери. Тя сменя няколко визии, като в едната натуралните нюанси на кафявото и бежовото перфектно кореспондират с бекраунда – скалите на Кападокия. Друга визия е категорично любимата ни – тази с преливащите лилаво-оранжеви сенки. Колко малко жени могат да изглеждат толкова зашеметяващо с такъв макиаж? Дори при тази визия, която издига на пиедестал очите, другите части на лицето също са подчертани. Скулите са видимо оформени с розово-лилава пудра – също смело решение, а устните са истинска виолетова магия. Макиажът, който категорично подчертава очите и усните се набюдава и в още една визия на Гери-Никол. Там очната линия е подсилена с помощта на сенки със силни отблясъци, а червилото е с цвят на червено вино и изключително засилен гланц ефект.Благодарим ти, Гери, че винаги успяваш да ни накараш да въздишаме, не само по теб и музиката ти, но и по фешън и бюти идеите, които представяш в проектите си. Да, вярно е, че не всяка от нас може да си позволи да бъде толкова екстравагантна, но със сигурност Гери-Никол ни дава смелост да покажем дивата си природа чрез грима, защото точно това е неговата цел – да ни дава поле за изява!

Повече за: Кажи НЕ на макиаж грешките, които допускаш през зимата!

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи, червило, руж , известни , тенденция, тенденция, копирай визията

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Премахване на грима: всичко, което трябва да знаеш

Може би не знаеш, но ако една вечер не отстраниш целия си грим, последствията могат да бъдат сериозни и дълготрайни....