Големият талант и малките радости

Малкото момиче на сцената с удивително голям глас, така бихме нарекли Михаела Маринова. Още от първото й появяване в музикално шоу номер 1 X Factor, нямахме съмнение, че талантът й ще ни залее като вълна от удоволствия и емоции.

 

 

Точно така ни действат и двете й парчета – „Стъпка напред“ и „Не ти ли стига“ и не можем да се наситим на Михаела на сцената и страниците на списанията. Пред Grazia прелестната млада красавица сподели, че въпреки шоубизнеса да е толкова жесток външният вид не е всичко, което може да ти донесе успех. „Със сигурност визията влияе много, но без да забравяме гласовите данни, не по-малко важно е излъчването и поведението на сцена. Има много красиви изпълнители без ярко сценично присъствие, както и обратното, като например Сиа. При нея чудовищният талант компенсира приятната, но не особено впечатляваща външност.”, казва Михела. На въпроса как поддържа външния си вид, изпълнителката отговаря с усмивка: “Като всяко момиче съм суетна, но в рамките на нормалното. Не обичам да прекалявам с грима. Доскоро дори неможех да се гримирам сама, но моите приятелки ме научиха и сега често експериментирам. Налага ми се – особено за участия, когато времето ме пристиска, трябва да мога да се справям и сама. За косата и кожата на лицето ми се грижат в козметичния салон на майка ми. Ходя на фитнес, за да се поддържам във форма - вече година и половина, имам инструктор, сериозна съм и не пропускам тренировка. С храненето обаче не се ограничавам - имам нужда от енергия, а и метаболизмът ми е бърз и изгарям всичко.“

Прелестната Михаела често получава комплимента „Много си красива!“, но споделя, че най-прекрасният такъв е този за нейната работа на музикалната сцена. Няма как да не я харесваме и следваме непрестанно… Михаела е истински диамант! 

ФОТОГРАФИЯ: Ивомир Пешев

Прочети повече: Надя в страната на чудесата​

Свързани теми: известни , тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Женски парфюми: Топ 6 аромата за тази пролет

Време да замениш тежките зимни парфюми с леки, освежаващи нотки, които вдъхновяват и ухаят на пролет...