Годината на Джиджи

Тя е нетипично красива за модната индустрия, но вече е окупирала върха на пирамидата. Превърнала се в пътя към успеха на цялото си семейство Джиджи Хадид е онова момиче за пример, което никога няма да видим на челните страници на таблоидите прекалила с вредните субстанции, например. Заради многото примери от модната индустрия, които показват, че безумната слава, която се съпровожда красавиците, не винаги може да се понесе по правилни начин, може би вътрешно в себе си всеки е очаквал звездата на модния подиум да бъде поне малко скандална. Но не! Тя е перфектна, прекрасна, модел за пример, който ни кара да вярваме, че модната индустрия може да дава примери, които да остават във времето без да модифицират невинните умове на децата вперили поглед към нея в захлас. 

 Бихме нарекли тази година – годината на Джиджи Хадид. Да, сестра й Бела, която буквално обожаваме също е явление на котешката пътека, а между другото брат им Ануър преди броени дни подписа своя първи договор с IMG Models, но Джиджи вече е на трона на семейството си и не изглежда да слезе оттам скоро. Окрилена от любовта, красивата блондинка е готова да покорява нови върхове докато върви рамо до рамо с първият отцепил се от групата One Direction – Зейн Малик. Двамата трудно могат да се измъкнат от зорките погледи на папараците, но сякаш и не им пречи да показват чувствата си. Не ни беше трудно да стигнем до това заключение след излизането на дебютния солов сингъл на Зейн – Pillowtalk, където Джиджи заема главна част. Двамата се целуват и докосват пред камерите, което пък от своя страна донася на англичанина доста гледания в youtube. 


Това не е всичко за русокосата прелест обаче. Преди броени дни красавицата се превърна в първия модел някога, който е украсил с присъствието си корицата на престижната CR Fashion Book. Teмата на изданието е „Maid In America”, a главният му редактор – Каролин Ротфилд споделя, че Джиджи Хадид перфектно описва мечтата за идеалното американско момиче. Стилистиката, в която виждаме модела във фешън книгата е посветена на усещането за 80-те години. 

 

 

Очакваме още много от Хадид, която тепърва ще попада ежедневно в медиите заради появата си на котешката пътека по време на модните седмици, които текат с пълна сила. Нямаме търпение да видим как най-великите дизайнери ще стилизират натуралната красота на Джиджи. 

 

За този външен вид препоръчваме

  • Push Up Drama False Lashes by Maybelline New York

  • Superstay 24h by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Color Sensational Vivid Matte by Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, гланц за устни , пудра, известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сподели радостта с някого! Празничната колекция KIEHL’S X MADE BY RADIO е тук!

Тази година специален подарък те очаква в магазините на Kiehl's в лицето на лимитираната празнична колекция. Време е да започнеш обратното броене...