Garnier е официално сертифициран от Cruelty Free International

Всички продукти на Garnier по света получиха официална сертификация от програмата Leaping Bunny в рамките на Cruelty Free International, водеща организация, работеща за прекратяване на тестовете върху животни в световен мащаб.

Garnier е официално сертифициран от Cruelty Free International

Garnier е един от най-големите глобални брандове, получили сертификат от Cruelty Free International по програмата Leaping Bunny. Това е огромен скок не само за Garnier, но и за козметичната индустрия като цяло.

Мишел Тю, главен изпълнителен директор на Cruelty Free International „Garnier е глобален бранд, познат на всички нас. Да се работи с тях, за да се сложи край на опитите с козметика върху животни и да се обяви, че те са официално част от програмата Leaping Bunny на Cruelty Free International, е истинско постижение. Отне ни много месеци, но Garnier направи старателна преоценка на всеки доставчик и източник и ние сме напълно уверени в резултатите.“

Leaping Bunny изисква от брандовете да разследват цялата си верига на доставки, включително всички суровини и отделни съставки. Сертификат се дава на всички крайни продукти на бранда - отделни продукти или изделия не могат да бъдат одобрявани самостоятелно.

За Garnier това означаваше да получи декларации от повече от 500 доставчици, които доставят над 3000 различни съставки, от цял свят. В продължение на много месеци Garnier и Cruelty Free International работиха заедно, за да осигурят тези доказателства и да гарантират, че всеки продукт в глобалното портфолио на Garnier може официално да показва логото Leaping Bunny на Cruelty Free International – международно познатото cruelty frее лого. Този строг процес гарантира, че потребителите могат да купуват продукти на Garnier с пълна увереност, знаейки, че те отговарят на строгите критерии на Leaping Bunny.

Ейдриън Коскас, президент на Garnier Global Brand „Garnier е посветен на прекратяването на опитите с животни от 1989 г. насам. Да бъдеш официално одобрен от Cruelty Free International в рамките на програмата Leaping Bunny е истинско постижение и винаги е било важна част от нашата мисия Green Beauty. Днес Garnier прави още една зелена стъпка към превръщането си в напълно ангажиран, устойчив, прозрачен бранд, който доставя Green Beauty на всички нас.“

Това съобщение от Garnier е признание за една забележителна година за бранда. През 2020 г. Garnier обяви инициативата си Green Beauty, цялостен подход към устойчивостта, трансформиращ всеки етап от веригата за създаване на стойност на Garnier и драстично намаляващ въздействието на бранда върху околната среда.

За този външен вид препоръчваме

 • Garnier Bio Repairing Hemp Sleeping Oil

  Поръчайте веднага
 • Garnier Fructis Nourshing Banana Hair Food Hair Mask

  Поръчайте веднага
 • Garnier Bio Repairing Hemp Multi Repair Gel Cream

  Поръчайте веднага
 • Garnier Micellar Cleansing Water

  Поръчайте веднага
 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Shampoo

  Поръчайте веднага
 • Garnier Ambre Solaire SPF 50 Sensitive

Свързани теми: Garnier Ambre Solaire, SPF, Garnier BIO, Green Beauty , Garnier Fructis

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да възстановиш кожата след припичане на слънце

Наясно сме колко вредно е UV лъчението, а колко важна е слънцезащитата, затова ти разкриваме как интензивно да хидратираш кожата си и да я възстановиш...