Фон дьо тен с глина? Тествахме го и споделяме впечатления!

Вероятно много пъти си виждала глина в съдържанието на кремове, маски и други skincare продукти. А някога хрумвало ли ти е, че точно глината може да бъде най-ценният ти съюзник в гримирането и постигането на безупречен тен? Може да не ти се вярва, но сега и това е възможно! Специалистите дори добавиха това чучодейно вещество в формула на фон дьо тен Fit Me, предназначена за нормална до мазна кожа. Поради способността ѝ да абсорбира мръсотията и себума, глината най-често присъства в продуктите, препоръчвани точно за тези типове кожа.

Не просто матово, а естествено матово

Не е трудно едно лице, „боядисано“ със слоеве и слоеве грим, да изглежда като това от телевизионните реклами или билбордовете... Но как се постига безупречен тен, който обаче да изглежда естествено? Ако си мислиш, че става дума за сложен процес, изискващ специални умения - грешиш. Уверяваме те, че формула на фон дьо тен Fit Me е внимателно създадена и е способна да изглади порите и придаде на кожата ти естествен матов вид само за няколко секунди!

Без нежелан блясък и несъвършенстваНека да припомним, че глината има способността да абсорбира мазнините по кожата, така че ако търсиш продукт, който успешно матира нежелания блясък, изравнява тен и прикрива несъвършенствата - току-що го намери!

Освен това трябва да отбележим и факта, че формулата на фон дьо тена е некомедогенна.

Фон дьо тен с глина: научи как действа!

Идеалният нюанс за теб

Броят нюанси, предлагани от дадена марка, от край време е въпрос на престиж. Това се е запазило така и до днес. Kолекция фон дьо тени на нашия пазар предлага внушителните 12 нюанса, а големият избор от светли, средни и тъмни тонове значи, че вече по-лесно от всякога ще откриеш своя - онзи, който изцяло се слива с цвета на кожата ти.

Винаги автентично, никога пресилено

Фон дьо тенът Fit Me е за индивидуалността и е предназначен за всички, които ценят различното; за онези, които се чувстват най-добре, когато могат да бъдат себе си; за онези, които искат да изглеждат естествено, автентично и свежо, вместо пресилено и натрапчиво.

Фон дьо тен с глина: научи как действа!

Ненадминат тандем

Широката гама нюанси на фон дьо тена и съвършенното му сливане с текструрата на кожата са още по-изразени, когато се комбинират с друг член на Fit Me семейството - Fit Me коректора. Той бързо и лесно прикрива несъвършенствата и зачервяванията по лицето, а заедно с формула на фон дьо тена този тандем е просто непобедим, когато говорим за безупречно прикриване и естествен тен.

Пробвахте ли вече Fit Me фон дю тен? Ако все още не си, намери си идеалния нюанс за теб на www.shop.lillydrogerie.bg ! Не забравяй да споделиш впечатленията си с нас! 

Прочети повече за: Руж или бронзант: това е въпросът!

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 103

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 105

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 115

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 120

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 130

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 220

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 238

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 110

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, фон дьо тен , тенденция, дневен грим , опушен грим, лице, Maybelline New York, Грижа за лицето, Fit Me

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защити се от слънцето, когато излизаш навън

Важно е да знаеш колко чувствителна е кожата ти към слънцето през летния период и да ѝ осигуриш всички адекватни грижи, за да я защитиш....