Фон дьо тен с глина: научи как действа!

Вероятно много пъти си виждала глина в съдържанието на кремове, маски и други skincare продукти. А някога хрумвало ли ти е, че точно глината може да бъде най-ценният ти съюзник в гримирането и постигането на безупречен тен? Може да не ти се вярва, но сега и това е възможно! Специалистите дори добавиха това чучодейно вещество в новата формула на фон дьо тен Fit Me, предназначена за нормална до мазна кожа. Поради способността ѝ да абсорбира мръсотията и себума, глината най-често присъства в продуктите, препоръчвани точно за тези типове кожа.

Не просто матово, а естествено матово

Не е трудно едно лице, „боядисано“ със слоеве и слоеве грим, да изглежда като това от телевизионните реклами или билбордовете... Но как се постига безупречен тен, който обаче да изглежда естествено? Ако си мислиш, че става дума за сложен процес, изискващ специални умения - грешиш. Уверяваме те, че новата формула на фон дьо тен Fit Me е внимателно създадена и е способна да изглади порите и придаде на кожата ти естествен матов вид само за няколко секунди!

Без нежелан блясък и несъвършенства

Нека да припомним, че глината има способността да абсорбира мазнините по кожата, така че ако търсиш продукт, който успешно матира нежелания блясък, изравнява тен и прикрива несъвършенствата - току-що го намери! Освен това трябва да отбележим и факта, че формулата на фон дьо тена е некомедогенна.

Фон дьо тен с глина: научи как действа!

Идеалният нюанс за теб

Броят нюанси, предлагани от дадена марка, от край време е въпрос на престиж. Това се е запазило така и до днес. Новата колекция фон дьо тени на нашия пазар предлага внушителните 12 нюанса, а големият избор от светли, средни и тъмни тонове значи, че вече по-лесно от всякога ще откриеш своя - онзи, който изцяло се слива с цвета на кожата ти.

Винаги автентично, никога пресилено

Фон дьо тенът Fit Me е за индивидуалността и е предназначен за всички, които ценят различното; за онези, които се чувстват най-добре, когато могат да бъдат себе си; за онези, които искат да изглеждат естествено, автентично и свежо, вместо пресилено и натрапчиво.

Фон дьо тен с глина: научи как действа!

Ненадминат тандем

Широката гама нюанси на фон дьо тена и съвършенното му сливане с текструрата на кожата са още по-изразени, когато се комбинират с друг член на Fit Me семейството - Fit Me коректора. Той бързо и лесно прикрива несъвършенствата и зачервяванията по лицето, а заедно с новата формула на фон дьо тена този тандем е просто непобедим, когато говорим за безупречно прикриване и естествен тен.

Пробвала ли си вече Fit Me фон дьо тен с новата формула? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: База за грим за очи – какво е и как се използва?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 103

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 105

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 115

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 120

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 130

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 220

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 238

  • Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless 110

Свързани теми: грим , грижа, фон дьо тен , тенденция, дневен грим , лято, опушен грим, лице, Maybelline New York, Грижа за лицето, Fit Me

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тази пролет кажи сбогом на увредената коса!

Всяка промяна, свързана с честото боядисване или стилизиране, се отразява зле върху косата ни. Научи как тази пролет завинаги да се сбогуваш с увреден...