Фон дьо тен, който заличава линията между теб и тена ти!

В продължение на много години L'Oréal Paris True Match е незаменим козметичен продукт за много жени по света. В лекотата, с която се смесва с тена, естествения финиш, големия избор от нюанси, предлагани на пазара, или в нещо друго са влюбени жените? Решихме да разкажем историята зад продукта True Match.

Грижата като крайна цел

Грижата винаги е била част от продуктите True Match, но създателите на този франчайз отидоха крачка напред и създадоха формула за фон дьо тен, която подобрява качеството на кожата за 2 седмици*, коректор с крем за очи, обогатен с добре позната съставка за грижа за кожата - хиалуронова киселина, както и компактна пудра.

Известно е, че хиалуроновата киселина е една от любимите съставки за грижа за кожата. Тя е вещество, естествено намиращо се в кожата ни, известно със своите изключителни хидратиращи свойства, които допринасят за стегнатост и обем на кожата.

Фон дьо тен, който заличава линията между теб и тена ти!

Fotografija nije obrađena

Подхранваща формула на фон дьо тен L’Oréal Paris True Match

Що се отнася до характеристиките на фон дьо тен True Match, ние обожаваме подхранващата му формула и ползите, които има за кожата. По какъв начин? Формулата му се състои от цели 80% хидратираща грижа и фини пигменти, които изравняват тена и скриват несъвършенствата. Формулата е обогатена и с хиалуронова киселина, което не е за пренебрегване!

Избиране на подходящите нюанси

Не е достатъчно просто да съчетаеш цвета на фон дьо тена с този на тена, а трябва да избереш и подходящ за твоя тип кожа фон дьо тен. Това не е такъв проблем, ако кожата ти е комбинирана, но ако имаш мазна или суха кожа, това вече е задължителна стъпка, която трябва да имаш предвид при покупката на фон дьо тен.

Точно затова ни харесва фон дьо тен True Match - той е подходящ за всеки тип кожа, дори и за чувствителна. Имай предвид, че True Match се предлага в 12 различни нюанса. Препоръчваме ти да направиш бърза разходка до най-близката дрогерия и да тестваш всеки един от нюансите върху кожата си преди окончателната покупка.

L’Oréal Paris True Match коректор с крем за очи

Зоната около очите е онази част от лицето, където първо се показват умората и бръчките, така че винаги трябва да ѝ обръщаме повече внимание. Тъй като пропускаме да подхранваме тази зона в забързаното си ежедневие, търсим продукт, който едновременно покрива и подхранва, а освен това е бърз и лесен за нанасяне в последните стъпки на гримирането. По тази причина сме благодарни за този продукт, който отговаря на всички тези критерии.

Перфектната комбинация от грижа и корекция ще откриеш в лицето на този продукт, който е коректор и грижа в едно. Става дума за True Match коректор с крем за очи, който също е обогатен с хиалуронова киселина. Той придава блясък на кожата и подхранва зоната около очите, като в същото време намалява видимостта на фините линии.** С него винаги ще изглеждаш отпочинала и ще можеш да отлагаш алармата до последния момент. Ако питаш нас - идеално!

L’Oréal Paris True match компактна пудра

Накрая представяме друг член на семейството True Match. Става дума за компактна пудра, която често бива пренебрегвата от жените (разбирай: това наистина не е редно), а е ценно допълнение към всяка грим рутина. Специфичното на тази компактна пудра е, че имитира текстурата на кожата, от което тя става видимо гладка и напълно равномерна. Нейната изключително фина, лека и нежна текстура осигурява идеално естествен финиш на кожата и ще прави грима безупречен.

Важно е да се чувстваш добре в кожата си!

Слагаме голям удивителен знак в края на този подзаглавие! Защо? Тъй като вярваме, че освен всички предимства, които предоставя, жените по целия свят обожават продуктите на L’Oréal Paris True Match именно поради тази причина - те ни позволяват да ходим уверено, да изразяваме истинското си АЗ и да се чувстваме наистина приятно в кожата си. В крайна сметка това е и най-важното.

*Козметично-клинично изследване, 42 жени, след 2 седмици

** Клиничен тест върху 43 изследвани след 8 седмици

Прочети още: Пълна промяна на несесера за гримове: must-have гримове за есента

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oréal Paris True Match 6N Honey

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match 5W Golden Sand

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match 4.D / 4.W

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match 2N

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match 1,5.N

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 3-5 N

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 3-5 N

  Поръчайте веднага
 • L'Oréal Paris True Match Eye-Cream In A Concealer 1-2 D

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , фон дьо тен , пудра, Loreal Paris, коректор

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Това са идеалните пудри за лице, които се противопоставя на зимата!

Ако си почитателка на грима, то със сигурност знаеш колко е трудно да поддържаш блестящ тен през студените зимни дни, затова е важно да избереш правил...