Ето как да носиш популярните тенденции в гримирането през тази пролет

Eto kak da nosiš populjarnite tendencii v grimiraneto prez tazi prolet

Всяка пролет като правило ни носи нови тенденции и гримове, които използваме, за да създадем нови грим визии. Слънцето и хубавото време ни вдъхновяват да експериментираме със закачливи и весели цветове, така че новата тенденция за пролетен грим е точно в този стил.

Напоследък в Instagram и TikTok забелязваме гримове в нежно розови тонове и стигнахме до заключението, че точно това е новата тенденция, която ще бъде актуална тази пролет.

Това, което най-много харесваме в тази тенденция е, че бебешкото розово се използва едновременно върху устните, бузите и очите. Ако искаш да изпробваш тази нова тенденция, имаме предложения за грим в тези тонове, в които ще се влюбиш.

Монохромен бебешко розов грим:

Тенденция, която представлява използване на гримове в един и същ нюанс върху устните, клепачите и бузите. Обикновено се използват нюд гримове, но могат да се използват и силни цветове. Тази тенденция става все по-популярна във всички сфери на грима и за всички поводи.

Важно е да откриеш бебешко розовите нюанси, които най-добре подхождат на твоя тен. Основното правило е да използваш бебешко розово върху очите, бузите и устните, за да постигнеш монохромна бебешко розова визия, която ще остави всички без дъх.

Течното червило от NYX Professional Makeup Smooth Whip прави монохромния розов грим свеж и весел, точно в стила на пролетта. Тези красиви нюанси ще направят устните ти гладки, ще ги подчертаят и ще им придадат ефект на замъгленост. Най-хубавото е, че веганската формула няма да изсуши устните ти, а вместо това ще ги подхрани и хидратира. Течно матово червило в живи цветове! С това течно червило ще имаш неустоими устни с едно движение.

Що се отнася до бузите, опитай ружа в стик NYX Professional Makeup Light Peach & Baby Pink 01. Този двустранен руж стик се предлага в два красиви нюанса с наситена пигментация и текстура и е всичко, което ти трябва в несесера за гримове тази пролет. Използвай по-тъмната страна, за да дефинираш, а по-светлата, за да подчертаеш скулите. Обогатен с хиалуронова, той киселина прави кожата хидратирана и свежа.

Lancome Ombre Hypnose Stylo са сенки за очи в молив, който не се размазва. Отлично пигментираната формула идеално ще се впише в монохромната ти визия. Нанася се лесно, дълготраен е и е в идеално бебешко розов нюанс, който ще се слее с външния ти вид и ще му придаде свежест и естествена визия, идеалени за предстоящите пролетни дни.

Тази визия е доказателство колко хубаво и силно могат да изглеждат светлорозовите сенки и матовият руж, а най-хубавото е, че един и същи продукт може да се използва и върху бузите и върху очите. Всичко, което трябва да направиш, е да избереш идеалния бебешко розов матов нюанс сенки или руж и обилно да го нанесеш върху клепачите и бузите си. При тази визия количеството трябва да е максимално, а за финалния щриха на тази визия най-важно е да ги съчетаеш с цвета на устните.

Важното е разумно да избереш и нюансите, които най-добре ще паснат на тена ти. Розовият цвят е специфичен, затова нашият съвет е да изпробваш всички нюанси върху кожата си, преди да избереш и купиш правилния.

Харесват ли ти нашите предложения за грим в нюанси на бебешко розово и избра ли любимата си грим визия? Пиши ни в коментарите.

Прочети още: Микро хайлайтинг или Dream Girl визия е новият тренд от TikTok ойто ни хареса!

 

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Professional Makeup Smooth Whip Pom Pom

    Поръчайте веднага
  • NYX Professional Makeup Light Peach & Baby Pink

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , стил , мода , естествен грим, Lancome, NYX, Lancome, NYXProfessionaMakeupSmoothWhip

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш грим визия за сезона на популярните фестивали

Лятото е време за музика, но как да си избереш грим визия през сезона на популярните музикални фестивали...