Елза Хоск - новото лице на марката BIOTHERM

BIOTHERM с въодушевление  представя своя нов посланик - ангела на модната къща Victoria's Secret Елза Хоск. Топ модел и спортистка, тя е перфектното въплъщение на философията на Biotherm Live More (Живей повече). „Ценностите на Biotherm са в пълна хармония с житейската ми философия: Граби от живота с пълни шепи. За мен е чест да бъда посланик на марката“, казва 27-годишната звезда. 

С формули за всеки тип кожа и стил на живот Biotherm изцяло отговаря на нуждите на северняшкия тен на Елза и забързания ѝ ритъм на работа. „Имам типичната за шведите светла кожа, а заради професията си често се излагам на слънце и нося доста грим“, казва Елза. „Затова се нуждая от грижа за кожата, която наистина дава видим резултат и смятам, че Biotherm е идеален избор.“

Присъединявайки се към елитния отбор от модели-спортисти на Biotherm, Елза е представител на новото поколение жени, за които перфектната физическа форма и здравето са синоним на красота. „Преди да започна кариерата си на модел, бях спортистка и днес продължавам да се занимавам с редица спортове като бокс и пилатес. Biotherm разбира стила ми на живот, а това е стилът на активната жена“, продължава Елза.

 

„Като модел и активно спортуваща Елза притежава един изключително динамичен тип красота. Ето защо перфектно въплъщава нашата представа за красота, която се корени в добрата физическа форма и здраве“, казва изпълнителния директор на Biotherm Давид Фридлевски.

През юли Елза Хоск за първи път ще влезе в ролята си на посланик на Biotherm в Instragram @BIOTHERM. Моделът с адрес в Ню Йорк се присъединява към останалите в отбора Live More на Biotherm: супермодела Кристи Търлингтън Бърнс и ангела на Victoria‘s Secret Кандис Суонепол. Те ще представят водещите продукти на Biotherm в областта на грижата за кожата, включително и техния най-продаван хидратиращ продукт -Aquasource.

Последвайте Елза Хоск в Instagram: @HOSKELSA !

Прочети повече: Хидратация, която разбива собствените си правилата и предлага всичко в едно: Biotherm Aquasource Everplump!

Свързани теми: грижа, известни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

6 съвета за nude грим визия

Въпреки че тази пролет ни донесе нови тенденции в гримирането, nude гримът никога не излиза и не может да излезе от мода. Затова обърни внимание на т...