Ексклузивно: Новото Lancome Idole видео!

Парфюмът, който събори всички граници това лято и изцяло заплени любителите и поклонниците на козметичната индустрия, наскоро пуснатия на пазара Idôle, продължава да изумява със своята история. Няколко дни след официалното му пускане на пазара, от Lancôme ни изпращат и Idôle видеото, което ни вдъхновява да бъдем упорити, смели и да изповядваме сами себе си. В главната роля, разбира се, е Зендая, която освен рекламно лице на този парфюм, е лидер на своето поколение и вдъхновени за много млади жени.

Idôle – от жени за жени

Изтънчен, но и модерен, Idôle носи свеж дъх на роза, бергамот, круша и жасмин. В свят, доминиран от силните аромати, изчистеността на Idôle ще ти бъде като храм на сигурността и удобството. Иновативен, особено по отношение на опаковката, Idôle е парфюмът на бъдещето. Създаден е от три жени – Shyamala Maisondieu, Adriana Medina и Nadège Le Garlantezec с идеята да мотивира жените и да им вдъхва смелост по целия свят. Елегантен, във флакон с уникален дизайн, Idôle е олицетворение на женската решителност.Този парфюм символизира копнежа за свобода и смелост, точно като Зендая, която безстрашно препуска към целта си. Направен е от жени за жените, които не се страхуват да мечтаят, които не робуват на правилата, които са лидери и иноватори – за жените на бъдещето.

Кой е твоят идол?

Това заяви Зендая, световно известната актриса и активистка: „Моят идол е бъдещето аз“. Повярвай, че можеш да завладееш света, че можеш да направиш каквото си поискаш, и че дори небето не е горната граница. С този уникален продукт  Lancôme иска да ти предаде посланието, че не трябва да се страхуваш от мечтите и смелостта си. Сама си бъди вдъхновение, не позволявай да те ограничават и спират, храбро върви по своя път и знай, че можеш всичко, стига да си поставиш цел и да не се отказваш.

Idôle – парфюмът на бъдещето

Комбинацията от трите невероятни създателки на парфюма, уникалния му аромат и посланието за силата на жените, което Idôle праща, правят един продукт, който ще бъде тук дълго – парфюм на бъдещето. Idôle те съветва да бъдеш себе си - смела, силна и уникална!

Ексклузивно: Новото Lancome Idole  видео!

Можеш да поръчаш своя екземпляр Idôle с един клик на линка под текста, а можеш и лично в избрани дрогерии. Ако вече си го пробвала, сподели с нас мнението си в коментарите.

За този външен вид препоръчваме

  • Lancôme Idôle 75ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 50ml

    Поръчайте веднага
  • Lancôme Idôle 25ml

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , тенденция, Lancome, Зендая, Lancome Idole

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери как да избираш подходящия руж и как да го нанасяш

Разбери как да избереш правилния руж за себе си сред огромния избор на пазара и как да го нанасяш спрямо формата на лицето ти...