Ефект на перфектно повдигнати вежди веднага! Изпробвахме новия молив за вежди, за който всички говорят!

Въпреки че буквално означава изчистен вид, трендът #cleanlook по-скоро се отнася за цялостното впечатление, че една жена изглежда страхотно без много усилия и грим. Сигурно знаеш поне едно момиче с безупречна кожа и перфектна коса, което следваш в социалните мрежи и за което оставаш с впечатлението, че ухае, дори ако я виждаш само на екрана. Говорим точно за това впечатление.

Коя е тайната на визията #cleanlook?

Както обикновено се случва в живота, тайната за постигане на този външен вид се крие в очите, тоест в погледа. Разбира се, правилната грижа за кожата и косата не е изключена, но ако искаш да постигнеш ефектна визия с малко грим – винаги подчертавай очите!

Clean look туториал

Нека предположим, че си подготвила лицето си и си го предпазила с крем с висок SPF фактор. След основната подготовка на кожата са ти необходими само два продукта - молив за вежди и спирала! За нуждите на този туториал избрахме молив Tattoo Brow Lift и спира Sky High от Maybelline New York.

Първи продукт: молив за вежди Tattoo Brow Lift

За постигане на изчистен вид най-важни са веждите, като основна рамка както на очите, така и на лицето. Номерът е веждите да бъдат хубаво сресани нагоре, тоест да изглежат сякаш току-що си излязла от салона след ламиниране на вежди. За щастие сега на пазара има страхотни продукти за оформяне на вежди, така че можеш да постигнеш този вид сама и в домашни условия. Моливът за вежди Tattoo Brow Lift наскоро пристигна на нашия пазар и разбира се, не можахме да устоим да не го изпробваме. Оказва се, че веган формулата му* е чудесна за постигане на дълготраен ефект на перфектно повдигнати естествени вежди - СЕГА! А точно това ни трябва за тази визия.

От едната страна на молива има връх с восък, който придава цвят и държи веждите на място, така че не е нужно да се притесняваш дали ще се върнат в първоначалното си положение. От другата страна на молива има четка, която силно привлече вниманието ни, защото въпреки че сме пробвали много моливи за вежди, досега не сме виждали такъв тип четка.

Тъй като този молив за вежди е новост, ето няколко кратки съвета как да го използваш:

Стъпка 1: Среши веждите си нагоре с четката, за да постигнеш визия на повдигнати вежди. 

Стъпка 2: Фиксирай с восък и попълни веждите по твое осмотрение.

Стъпка 3: Ако е необходимо, оформи веждите допълнително с четката.

Ще забележиш, че веждите все още изглеждат естествено, но са по-гъсти. Не забравяй да избереш подходящия за теб нюанс: прозрачен (clear), светлокафяв (medium brown) или тъмнокафяв (deep brown).

Втори продукт: Sky High спирала

Когато решавахме коя спирала да изберем за final touch на тази визия, не беше трудно да се спрем на Sky High, защото тя неслучайно е закупена над 10 милиона пъти по целия свят.** Затова за финал завърши своя #cleanlook със спирала Maybelline New York Sky High, чиято гъвкава четка ще достигне до всяка мигла и ще им придаде невероятен обем и безкрайна дължина от всеки ъгъл. Ако все още не си я пробвала, горещо я препоръчваме.

Бонус трик

Въпреки че сега наистина носиш малко грим, със сигурност забелязваш разликата, а това се дължи на перфектно изразения поглед. А ако искаш да заблестиш, но без да жертваш минималистичния вид, препоръчваме ти да се възползваш от нашия бонус трик и да нанесеш блестящ праймер на лицето си преди SPF и много малко руж в розово или праскова след SPF.

Това е, готова си за предизвикателствата на деня! J

*Без съставки от животински произход

**Изчисление на Maybelline за размерите на глобалните продажби до 30.10.2021.

Прочети още: Бял молив-пастел: Нова грим тенденция 2022!

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Sky High Mascara

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Lift Stick Clear

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Lift Stick Deep Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Lift Stick Medium Brown

  Поръчайте веднага

Свързани теми: очи, лято, Maybelline New York, Sky High

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сенки за очи от А до Я

Трябва ти само малко цвят, четка и силна воля, за да се научиш правилно да нанасяш сенки за очи и да се гримираш за всеки повод...