Един куфар, Стефи и #салонефект в града: как новата Maybelline спирала за мигли се промъкна в Инстаграм?

През февруари на своя Инстаграм профил Стефи ни разкри тайната как да победим в надпреварата с времето. Все пак, за начало ни даде само намек. През януари често я виждахме с мистериозен куфар в ръцете, на който пишеше – „Салон ефект“. Някои може би си помислиха, че куфарът е пълен с грим, или че Стефи отваря собствено студио за красота, тъй като сред нас със сигурност има и онези, които точно за това си мечтаеха.

Но, не бяха прави. Своя салон тя вече носеше със себе си.

Един куфар, Стефи и #салонефект в града: как новата Maybelline спирала за мигли се промъкна в Инстаграм?

Салонът на Стефи

Тя избра онзи за миглите, понеже незаменима част от грима винаги е – точно спиралата. Това е и причината много момичета да се посвещават на грижата за своите мигли, тяхното удължаване и различни съвременни козметични процедури за повдигането им. Постоянно в търсене на салон, който да отговаря на нашите изисквания, често питаме: „Къде правиш миглите си?“, готови да прекараме часове, за да получим ТОЗИ поглед.

Стефи откри как да получи ефекта на повдигнатите мигли където и да поиска, за много по-малко време.

Един куфар, Стефи и #салонефект в града: как новата Maybelline спирала за мигли се промъкна в Инстаграм?

Сребърно и лилаво

Най-напред се появи в сребърно яке и с лилави детайли, съчетание, което не бе случайност, а следа към един мистериозен предмет в нейния куфар – новата Maybelline Lash Lift спирала, чиято тубичка с тези цветове крие в себе си силата за лифтинг на миглите.

Тези цветове не са избрани случайно, защото винаги ще бъдете забелязани ако ги имате на себе си – по същия начин и като носите тази Maybelline спирала.

Един куфар, Стефи и #салонефект в града: как новата Maybelline спирала за мигли се промъкна в Инстаграм?

Вдъхновение

Спиралата с двойно извита четка е вдъхновена от процедурите в салони за красота. Красотата на погледа, намиращ се в рамката на изразителни мигли отдавна е призната в целия свят. Поради това много момичета решиха освен редовните процедури в плановете си да включат и тази.

Но, често съществуват причини, които ви пречат да последвате тенденциите – липса на време, различни алергии или просто неудобства на самата процедура. Сега Maybelline направи този ефект достъпен за всички момичета, които предпочитат да прекарат тези часове някъде другаде.

Своя „салон“ могат да поберат в джоба си и при това да получат ефект, вдъхновен от салонa, който след само няколко минути нанасяне ще продължи и до 16 часа.

Аз съм си шефка

Ако се чудехте какво се намира в куфара на Стефи, а след това си помислихте, че отваря собствен салон или в него носи пълно салонно оборудване, с помощта на което постигна изгледа на грима си за този ден, в едно все пак несте сгрешили: благодарение на Lash Lift Maybelline спиралата вие ще сте тези, които решават къде се намира „салонът“, кога започва и колко продължава „процедурата“. Ще станете собственик на салона си и на времето си.

Точно като Стефи, която ни разкри как да следим новите тенденции така както винаги сме желаели, подгответе се да бъдете забелязани защото въпросът „Кой прави миглите ти?“ няма да отсъства.

1. Бъди готова за новия ден! Ако носиш със себе си спиралата #FalsiesLashLift, и #saloneffect също е тук ;)

2. Можеш да приемеш внезапна покана за среща, защото със спиралата #FalsiesLashLift миглите ти ще бъдат като от салон след само няколко минути! #saloneffect

3. За поглед, който спира всичко - #FalsiesLashLift спирала. #saloneffect

4. Подвижен салон за всички момичета, които нямат време за губене - #FalsiesLashLift спирала #saloneffect

5. Когато носиш със себе си спиралата #FalsiesLashLift, знаеш, че можеш да получиш перфектни мигли когато и да е и където и да е. #saloneffect

6. Къде се намира твоят салон? ;) Ние винаги го носим със себе си, където и да тръгнем! Публикувай снимка на твоя салон с хаштаг #салонефект – най-интересните ще наградим с Lash Lift спирала, след която всички ще те питат къде правиш миглите си.

Един куфар, Стефи и #салонефект в града: как новата Maybelline спирала за мигли се промъкна в Инстаграм?

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Falsies Lash Lift

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , тенденция, мода , Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Изпробвахме обогатен с хиалуронова киселина гланц за устни, който ще ти бъде фаворит това лято!

Чувала ли си за тенденцията глазирани устни? Тя ще бъде особено популярна през лятото и се постига с един-единствен продукт – гланц за устни...