Джиджи Хадид: успехът на новия вид супермодел

Едва на 21 години момичето с детинско излъчване Джиджи Хадид вече е работила с къщи като Balmain и Chanel и е бранд посланик на Maybelline. Обявена е за любима личност на Америка вече за втори път от читателите на списание Washington Weekly. А кой ли всъщност стои зад тази интересна фигура и зад невинните пробляскващи зелени очи?

 

Родена да бъде звезда, супермоделът с холандско-палестински произход Джиджи е родом от Лос Анджелис, а за пръв път е открита от Пол Марсиян, стилиста на бранда Guess, още когато е съвсем малко момиче. Само на три годинки е, когато прави своята първа модна кампания.

По-късно сме я виждали в телевизионния сериал Истински домакини от Бевърли Хилс, преди да стъпи на модния подиум. Нейната невероятна популярност в социалните мрежи (има над 22 милиона последователи в Instagram) я изстрелва на световната сцена, също както и нейната приятелка Кара Делeвин, и така двете получават статут на мегазвезди и супермодели.

 

Все пак не всичко се свежда до външния вид и до парите. За Джиджи приятелите и семейството са много важни и често ще я видите сред най-близките й – сред които са Кара и Кеднал Дженер, и бранд посланичката на L’Oreal Карли Клос. Тя често качва снимки със своя брат Ануър и сестра си Бела Ще забележите, че и тримата са изключително красиви.

 

На 16 години Джиджи получава договор с къщата IMG Models в Ню Йорк и става посланичка за Guess и Maybelline. Има я на кориците на Vogue, Elle, Grazia, а е позирала дори и за престижния календар на Pirelli за 2015 година.

Както обикновено става, по своя успешен път Джиджи среща и неколцина недоброжелатели, които я обвиняват, че е прекалено дебела, за да бъде модел. „Тялото ми е картина на това, което преди не е било прието във висшата мода, затова съм щастлива, че имам подкрепата на дизайнери, стилисти и редактори... Да, имам заоблени форми, имам коремни мускули и бедра, но не ми се налага да правя нещо особено за поддържане на форма. Влизам в размери за образци!”, отговаря тя на скептиците в своя профил в Instagram. „Аз съм работлива и уверена в себе си, и се появих точно навреме, когато модната индустрия се нуждаеше от промяна”.

 

И като едно естествено продължение на вълнуващия й живот идва и голямата новина - три дни след 21вия й рожден ден тя е обявена за „любима известна личност на годината” в гласуване, организирано от Washington Weekly, и то за втора поредна година. А това не изненадва никого, като се има предвид армията от нейни фенове в социалните мрежи.  Но колкото и успехът й да я връхлита със зашеметяваща бързина, това е само начало за тази прелъстителна блондинка, чиято блестяща кариера ще продължи още дълго.

 

Гласувай​: Кой street style ти харесва повече: Кара Делевин срещу Джиджи Хадид​

Свързани теми: известни , тенденция

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво послание се крие зад новата кампания на Lancôme Idôle?

Аромат за поколението жени, което създава света на утрешния ден, Idôle Aura уверено споделя решимостта си да промени границите. Решението да се използ...