Diva alert: Бионсе представи уличен стил за този сезон, а гримът съчетан с него е голямо предизвикателство (Фото)

Много хора смятат че зимата и есента са двата най-щедри сезона откъм модни тенденции. Може да превърнете най-семплата си дреха в супер модерна, като просто облечете яке или палто в стейтмънт стил. Също така, предлага се богата гама от различни обувки за всеки ден.

Обаче, Бионсе, която е сред най-стилните жени в света, изпраща силно послание което приемат жените от целия свят. Преди всичко, за избора на тоалети за червения килим и концерти, Бионсе от много години се доверява на майка си Тина Ноулс. Естествено, тя знае най-добре кои материали (и кой номер) са най-подходящи за дъщеря и.

За да изберете най-подходящ #coldweather аутфит, винаги избирайте дрехи които са ви по мярка. Дрехи като пуловер, тениска, фланелка, яке или палто... които изглеждат все едно са неколко номера по-големи и висят като на закачалка ще направят да изглеждате току-що се събудили и станали от леглото. Палтото, което най-много ви защитава и топли, винаги трябва да е в съответен за вас размер, докато е позволено долните дрехи леко да се виждат под палтото.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

С дрехи от естествени материали никога няма да сгрешите. В съответен размер за вас, независимо дали сте с фигура на модел или curvy-babe, те са апсолютно печеливша комбинация. В дрехите от естествени материали ще оставите впечатление за жена която се грижи за себе си, знае какво и подхожда, и добре се справя с всички предизвикателства.

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

Както и да е, госпожа Картър показа новия моден тренд – козина, винаги! Независимо дали е само аксесоар, или дреха изцяло от козина. Бионсе заложи на козина даже и на снимката от корицата на последния си албум "Lemonade".  

 

Watch 6 Inch (live from TIDAL X: 10/15) on Beyonce.TIDAL.com

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

Козината винаги е била символ на статус, и превръща даже и  най-обикновените зимни комбинации в изключително изтънчени и стилни.  Особено ако изберете едноцветна комбинация, само един аксесоар от козина със сигурност ще внесе силна доза елегантност във визията ви.  

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

 

За да придадете естествена топлина на излъчването си, нанесете малко матова пудра на лицето си, подчертайте очите, нанесете два слоя спирала, и изберете червило с любимия си тъмен, матов нюанс. Със сигурност ще съберете всички погледи и въздишки, точно като Бионсе, която въвежда нови тенденции при всяка своя поява.

Повече за: Перфектно съчетание на бляскава мода и градски стил

Свързани теми: грим , официален грим, очи, пудра, устни, известни , мат, тенденция, тенденция, стил , мода , Бионсе

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Независимо от това дали имаш тен или не, бронзантите са тук, за да ти дадат естествен тен. Как правилно да ги избираш

Бронзовият тен е задължителен през това време на годината. Показваме ти как да го постигнеш с правилния бронзант за твоето лице, тен и кожа....