Diva alert: Бионсе представи уличен стил за този сезон, а гримът съчетан с него е голямо предизвикателство (Фото)

Много хора смятат че зимата и есента са двата най-щедри сезона откъм модни тенденции. Може да превърнете най-семплата си дреха в супер модерна, като просто облечете яке или палто в стейтмънт стил. Също така, предлага се богата гама от различни обувки за всеки ден.

Обаче, Бионсе, която е сред най-стилните жени в света, изпраща силно послание което приемат жените от целия свят. Преди всичко, за избора на тоалети за червения килим и концерти, Бионсе от много години се доверява на майка си Тина Ноулс. Естествено, тя знае най-добре кои материали (и кой номер) са най-подходящи за дъщеря и.

За да изберете най-подходящ #coldweather аутфит, винаги избирайте дрехи които са ви по мярка. Дрехи като пуловер, тениска, фланелка, яке или палто... които изглеждат все едно са неколко номера по-големи и висят като на закачалка ще направят да изглеждате току-що се събудили и станали от леглото. Палтото, което най-много ви защитава и топли, винаги трябва да е в съответен за вас размер, докато е позволено долните дрехи леко да се виждат под палтото.

С дрехи от естествени материали никога няма да сгрешите. В съответен размер за вас, независимо дали сте с фигура на модел или curvy-babe, те са апсолютно печеливша комбинация. В дрехите от естествени материали ще оставите впечатление за жена която се грижи за себе си, знае какво и подхожда, и добре се справя с всички предизвикателства.

 

Както и да е, госпожа Картър показа новия моден тренд – козина, винаги! Независимо дали е само аксесоар, или дреха изцяло от козина. Бионсе заложи на козина даже и на снимката от корицата на последния си албум "Lemonade".  

 

Козината винаги е била символ на статус, и превръща даже и  най-обикновените зимни комбинации в изключително изтънчени и стилни.  Особено ако изберете едноцветна комбинация, само един аксесоар от козина със сигурност ще внесе силна доза елегантност във визията ви.  

 

За да придадете естествена топлина на излъчването си, нанесете малко матова пудра на лицето си, подчертайте очите, нанесете два слоя спирала, и изберете червило с любимия си тъмен, матов нюанс. Със сигурност ще съберете всички погледи и въздишки, точно като Бионсе, която въвежда нови тенденции при всяка своя поява.

Повече за: Перфектно съчетание на бляскава мода и градски стил

Свързани теми: грим , официален грим, очи, пудра, устни, известни , мат, тенденция, тенденция, стил , мода , Бионсе

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

NYX Professional Makeup представя колекция гримове, вдъхновена от филма на 20th Century Studios Аватар: Природата на водата

Това е новата колекция гримове NYX Proffesional Makeup в чест на дългоочакваното продължение на филма Аватар със заглавие Аватар: пътят на водата...