DAZZLING LIGHTS - НОВ ЛИМИТИРАН MON PARIS by YSL Beauté

Сблъсък на две звезди. Експлозия на светлина, пламък, страст. Открийте огъня в себе си.

MON PARIS DAZZLING LIGHTS: ФОЙЕРВЕРКИ В ГРАДА НА ЛЮБОВТА

DAZZLING-LIGHTS-MON-PARIS-by-YSL-Beaute

Mon Paris: символ на изгарящия копнеж между двама наскоро влюбили се. Уговорената среща на покрива увековечава бликащата отвътре страст.

И сега, празнувайки, погледнете нагоре и под звездите на нощното небе над Париж, фойерверки… впечатляващи, изпълнени с настроение, внушителни фойерверки.

Отражението на вътрешното вълнение се трансформира във външен израз на любов и светлина: ефирна, уникална, пленителна. Флаконът Mon Paris е друг, с блестяща експлозия, толкова хипнотична, колкото дъжд от искри, чиято ярка светлина улавя трепета на възбудата и силата на емоцията.

MON PARIS: ФЛАКОН И ОПАКОВКА, КОИТО ПЛЕНЯВАТ

От пръв поглед кутията пленява с красотата и безкрайната си женственост в бледо розово. От сърцевината YSL Cassandre експлодира като финален фойерверк, чарът на празника. Каскада от розови отблясъци, в същия нюанс като есенцията, огрява кутията. Едновременно зарежда с енергия, изпълва и носи радост от живота.

Отвътре многофасетният флакон e обвит нежно с класическата панделка, шеметно разпръснато сияние, напомнящо за фойерверки. Със своите деликатни извивки изглежда скрит в було от магически танцуващи светлини, които разпръскват страст където попаднат.

MON PARIS: ЕСЕНЦИЯ

Ароматът Mon Paris е запазен непроменен. Познатите нотки на пленителния Калабрийски Бергамот, еуфоричната Круша, трептящата Малина и искрящата Ягода, се разливат в ясна, прозрачна, изпълнена със светлина връхна нотка. Следва опиянението на наркотичния Татул, в съчетание с Божур и Жасмин самбак, които оформят топлата земна сърцевина с чувствен бял Мускус. В сърцето топлите нотки Амброкс придават усещане за издигане. Един нов шипров шедьовър; сега пленяващ в блестяща светлина.

Повече за: YSL Beauté представя Vernis À Lèvres

Свързани теми: Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Представяме ти най-добрите моливи за вежди

Можеш да поправиш “грешката от миналото, наречена тънки вежди” и да я превърнеш в една от силните си страни. При това не става дума за някоя от популя...