DAZZLING LIGHTS НОВ ЛИМИТИРАН BLACK OPIUM by YSL Beauté

Сблъсък на две звезди. Експлозия на светлина, пламък, страст. Открийте огъня в себе си.

BLACK OPIUM DAZZLING LIGHTS: НЕЗАБРАВИМА НОЩ

DAZZLING-LIGHTS-BLACK-OPIUM-by-YSL-Beaute

Тъмно черно небе. Тишината на затихналата в очакване тълпа се превръща в нажежено нетърпение, което изпълва въздуха. И тогава настъпва шокът от непознатата блестяща експлозия пламтящи светлини, които падат надолу. Фойерверки.

BLACK OPIUM: КУТИЯ, ФЛАКОН, ЗА БЛЯСЪК В НОЩНОТО НЕБЕ

Ослепителни фойерверки, блестящи и красиви, оформят опаковката на пламенния аромат на YSL Black Opium Dazzling Lights. Уникално съчетание на отблясъци, розови и сребърни, отразяват впечатляващия екран фойерверки, които изригват в нощното небе на Париж, а в центъра стои YSL Cassandre.

Отвътре познатият черен флакон е обвит в градски шик. За ценители, с нежен розов отблясък, розово в цвета на розата, от която е приготвена есенцията и навява спомен за падащи фойерверки. Светлина, сияние и ослепителност; символ на вълшебните нощи и сладките спомени.

BLACK OPIUM: ЕСЕНЦИЯ

Задръж я здраво. Black Opium Eau de Parfum, оригиналната модерна класика, която познаваме и обичаме, опиянява като никоя друга. Pазтърсване на сетивата като наелектризиращата енергия на Черно кафе заедно с неповторимата женственост на Бели цветя и кадифения и Бял мускус. Жизненост, чувственост, директно предизвикателство. Борбата между светлината и тъмнината е изразена в ухание на сладкото Черно кафе, светлата флорална сърцевина на Портокалов цвят и успокоителната топлина на Кедър и Пачули.

Повече за: DAZZLING LIGHTS - НОВ ЛИМИТИРАН MON PARIS by YSL Beauté

Свързани теми: Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

YSL представя Volupté Tint-In-Balm

Цветна целувка, която се грижи за вас...