Да сменим цветовете… Като Кендал и Джиджи

Любимките ни от модния подиум – Кендал Дженър и Джиджи Хадид в момента са изключително заети да се разхождат по модните подиуми по време на седмиците на модата. Двете отново взривиха интернет пространството с ревюто на Balmain, където се появиха в тотално ново амплоа. Креативният директор на френската модна къща – Оливие Рустан има формулата, която впечатлява и я използва и по време на последното си ревю за колекцията Ready-to-Wear. Той премени двете си музи, като смени цветовете на косите им. Джиджи се се появи като брюнетка, а Кендал като блондинка. IT момичетата на котешката пътека изглеждаха безупречни и все пак не ни позволиха да отлепим очи от тях. Двете се разходиха с новите си визии по парижките улици, като показаха на папараците, че наистина се забавляват от леката промяна.



Както всички знаем – това са перуки, които дават свободата на тези две момичета да експериментрат с визията си многократно. Ако обаче и ти премисляш смяна на цвета бъди много внимателна. Особено ако си решила да изсветлиш тъмната си коса. Това може да е голям риск и най-важното е да използваш продукти, които да ти дадат свободата да го направиш с нужната доза спокойствие и увереност. 

Свързани теми: известни , тенденция, мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Усети блясъка от модните подиуми с колекцията гримове L’Oréal Paris x Elie Saab

Всички, които следят световната модна и бюти сцена, са впечатлени от новата колекция гримове от L’Oréal Paris, създадена в сътрудничество с един от на...