Червеното червило – кралицата на червилата

Точно така, с просто око могат да бъдат доловени 285 различни нюанса на червения цвят! И след като знаем това, изборът на подходящия нюанс червено червило изглежда мисия невъзможна. Но пък е повече от ясно, че е задължително да имаш такова. Червеното червило – кралицата на червилата – било то класическо или ексцентрично, ще реши всички твои затруднения в гримирането. Ще подчертае всеки тоалет и ще повдигне самочувствието ти. Затова нека заедно да открием точното червено червило за теб!

Блондинка, светъл до средно тъмен тен на кожата

 

Ако си най-близо до този тип, най-добре ще ти стоят по-живите, по-топли нюанси на червеното. Оранжево-червено, коралово, огненочервено. 

Брюнетка, светъл до средно тъмен тен на кожата

 

По-студените тонове на тъмно червеното (виненочервено, лилаво-червено, кафяво-червено) ще ти стоят перфектно. Препоръчваме ти да опиташ неустоимото и изключително модерно през този сезон винено червено.


Червенокоса, блед до средно тъмен тен на кожата

 

Остарялата теория, че червенокосите дами не бива да си слагат червено червило. Тя е чудесен пример за това как трябва да се носи червеното червило и колко добре може да стои на огнената ти коса. Най-добрият избор за теб са по-топлите, слънчеви нюанси на червеното.

Четете повече на: Научи се как да бъдеш #selfieready!

Допълнителен съвет? 

Обемът на устните също може да е от значение при избора на цвета, който ти подхожда. Дори и да имаш съвсем тънки устни, не се налага да избягваш подчертаването им с червено червило – просто избирай по-светлите нюанси (портокал, корал, малина). Върху много плътните устни пък по-тъмните нюанси могат да стоят твърде агресивно през деня, но пък са чудесен избор за вечерния грим.

Четете повече на: 5 решения за вашия грим по всяко време и при всякакви случаи (1-ва част)

И още един съвет:

Цветът на зъбите също е важен при избора на червено червило. Жълтеникавите зъби ще изглеждат още по-жълти, ако избереш оранжев нюанс. Затова най-добре пробвай червилото в някой магазин, разходи се на дневна светлина, огледай се хубаво в огледалото, направи си няколко усмихнати селфита и ще разбереш дали това е твоето червило.

Трик! Когато пробваш някое червило, най-точно ще видиш цвета му върху върховете на пръстите си. 

Разбира се, всичко това е един добър начин да откриеш своето червено червило. Но не се колебай свободно да експериментираш. Никой не те познава по-добре от теб самата, а какво е гримът, ако не любимата играчка на всички нас, порасналите момичета.

За този външен вид препоръчваме

 • Infallible Mega Gloss L'Oreal Paris red

  Поръчайте веднага
 • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

 • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

  Поръчайте веднага
 • Color Sensational Loaded Bolds by Maybelline New York

  Поръчайте веднага
 • Vivid Matte Orange Shot Maybelline New York

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , червено червило

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим тенденции, които ще експлодират през 2022-ра година!

През 2021-ва година някои грим тенденции бяха толкова интересни, че си ги носим и в тази година, а добавяме и няколко откачени новости...