Червеният килим на наградите Emmy (part two)

Емилия Кларк


Още една жена, която избира модел с етикет Versace е любимката ни от „Война на тронове“. Емилия Кларк не веднъж е била определяна за една от най-красивите жени в киноиндустрията и ние не можем да не се съгласим с всеобщото мнение. С нежен макиаж, Кларк оставя естествената й хубост да говори сама за себе си.


Кери Уошингтън


Бременна и перфектна, това е Кери Уошингтън и нейната великолепна визия за вечерта на наградите Emmy. Роклята на Кери е творение на дизайнера и стилист на Лейди Гага – Брандън Максуел, а гримът на актрисата, както обикновено, не набляга на нито една част от лицето на красавицата. Правилно балансиран, макиажът може да остави усещане за натуралност, каквато е била и целта в този случай.
 

Таражи Пи. Хенсън

 

#whengoodpeoplewinning I adore her!!! #tinafey 💋💋💋

A photo posted by taraji p henson (@tarajiphenson) on


Тя попадна в класацията на най-добре изглеждащите дами от вечерта на бляскавото събитие. Таражи Пи. Хенсън е онази стихия от малкия екран, която ще ни отвее отново с новите епизоди на „Империя“, точно както направи от червения килим преди броени дни. Също като Кери Уошингтън, Таражи беше по-скоро естествена, отколкото тежко гримирана. Матово червило в цвета на кожа й, както и сенки в естествени нюански съставят перфектния макиаж на актрисата.

Прочети повече: Червеният килим на наградите Emmy

Свързани теми: RedCarpet

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

69-ят филмов фестивал в Кан официално е открит!

По червения килим на френския булевард „Кроазет“ дефилираха множество известни личности от света на киното, музиката, модата.......