Червеният килим на наградите Emmy (part two)

Емилия Кларк
Още една жена, която избира модел с етикет Versace е любимката ни от „Война на тронове“. Емилия Кларк не веднъж е била определяна за една от най-красивите жени в киноиндустрията и ние не можем да не се съгласим с всеобщото мнение. С нежен макиаж, Кларк оставя естествената й хубост да говори сама за себе си.


Кери Уошингтън
Бременна и перфектна, това е Кери Уошингтън и нейната великолепна визия за вечерта на наградите Emmy. Роклята на Кери е творение на дизайнера и стилист на Лейди Гага – Брандън Максуел, а гримът на актрисата, както обикновено, не набляга на нито една част от лицето на красавицата. Правилно балансиран, макиажът може да остави усещане за натуралност, каквато е била и целта в този случай.
 

Таражи Пи. Хенсън


Тя попадна в класацията на най-добре изглеждащите дами от вечерта на бляскавото събитие. Таражи Пи. Хенсън е онази стихия от малкия екран, която ще ни отвее отново с новите епизоди на „Империя“, точно както направи от червения килим преди броени дни. Също като Кери Уошингтън, Таражи беше по-скоро естествена, отколкото тежко гримирана. Матово червило в цвета на кожа й, както и сенки в естествени нюански съставят перфектния макиаж на актрисата.

Прочети повече: Червеният килим на наградите Emmy

Свързани теми: RedCarpet

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрите грим визии на Филмовия фестивал в Кан

Филмовият фестивал в Кан е един от най-престижните филмови фестивали и се провежда в южната част на Франция от 1946 г. Оттогава до днес много известни...