Булката на сезона: Ciara

R&B принцесата се венча за своя любим преди броени дни с рокля на Cavalli и грим в тенденцията no makeup look.

 

A photo posted by Ciara (@ciara) on


Едно от най-прелестните създания на музикалната сцена – Сиара днес е и сред най-щастливите знаменитости, защото преди броени дни тя сключи брак с любимия си Ръсел Уилсън. Преди да срещне спортиста обаче Сиси беше с хип-хоп изпълнителят Фучър, който никога не се е славил с моногамността си.

 

A photo posted by Ciara (@ciara) on


Двамата имат син, който носи името на баща си. Рапърът има още три деца от три различки жени, дори не знаем как Сиара си е помислила, че Фючър може да е верен мъж. Двамата се разделят и певицата намира принца на мечтите си, който вече е наричан „татко“ от малкия музикален наследник. Преди броени дни, Сиси заяви, че се страхува, че хип-хоп изпълнителят може да посегне на Ръсел Уилсън заради част от негово парче, в което се казва: „Tryna f*** my baby mama, dog what's up with you? You gon' make me get that heat, I'm pulling up on you."

 

A photo posted by Ciara (@ciara) on


Приказката за Сиси изглежда има щастлив край и никой няма да пострада. Тя и Ръсел вече са семейство Уилсън след стилна сватба в Английски дворец. Великолепната изпълнителка блестеше с рокля направена от Питър Дъндас – креативният директор на Roberto Cavalli, която е изработена в синхрон с нейните мечти и очаквания.

 

A photo posted by Ciara (@ciara) on


Прелестната визия на изпълнителката се допълва разбира се от прелестния макиаж. Той е изчистен и това не ни учудва, с оглед на факта, че Сиара никога не се е нуждаела от подчертаване на красотата си просто, защото тя е толкова категорична, че дори спира дъха ни. И все пак основа за грим, фон дьо тен, продукт за изразителни скули и формула за вежди, която го подрежда и фиксира незабележимо са само част от продуктите за съдаване на подобен макиаж. Всичко това е гарнирано със списала за обем. 

 

A photo posted by Ciara (@ciara) on


В комбинация всички тези продукти създават визията на Сиара за най-важния ден в живота й, като я превръщат в принцесата от приказките... приказките, които всички сме чели и обичаме. За край ще потвърдим само думите на Сиси, че влюбената жена е най-красива!

Свързани теми: грим , известни , фризура, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добри фон дьо тени за суха кожа!

Неправилният фон дьо тен може да бъде най-големият неприятел на сухата кожа – вместо да я подхрани, да доведе до появата на пърхут. Затова е важно да ...