Брюнетката и блондинката Михаела Филева и как промяната на косата променя грима ни

Една от най-обичаните изпълнителки на родната сцена – това е Михаела Филева. Красавицата, която за първи път забелязахме на сцената на X Factor, извървя изключително дълъг път и стигна до желаната цел – върховете на музикалните класации. Както знаем – славата върви с огромната доза внимание, което ти обръщат познати и непознати, както и зорко вперените погледи в теб. Всеки детайл от визията бива подлаган на сериозен анализ, а много често стилистичните решения вдъхновяват хиляди момичета.Случаят на Михаела не прави изключение, защото освен много талантлива и изключително красива, тя бързо успя да се превърне в пример за почитателките си благодарението на уменито си да забавлява, но и да оставя послание.

Ние сме истински фенове на талантливата изпълнителка и освен, че редовно си пускаме нейните парчета, се опитваме и да възпроизведем макиаж техниките, които често забелязваме на лицето й. От гореща брюнетка, Михаела малко по малко се превърна в перфектната блондинка. Как тази промяна оказа внияние върху нейния грим обаче... нека се опитаме да разнищим този въпрос, като се вгледаме в красивото лице на Михаела Филева.
 

 

По-лекият грим сякаш съпътства Михаела през периода, в който тя беше с тъмна коса. Със сигурност цветовете червило, които подбира изпълнителката придават блясък на устните, дават им плътност, но не ги оцветяват изключително силно. По този начин усещането за натрапващ се грим липсва и визията изглежда изключително младежка, кокетна и закачлива. По отношение на структурирането на лицето – то също не е изключително засилено. Брюнетките могат да си позволят да не подчертават скулите си заради естествената сянка, която създава по-тъмната коса. В същото време тя кара лицето ни да изпъква и затова е много важно да подберем правилния хайлайтър, който да подчертае скулите ни по лек и деликатен начин .

Русият цвят на косата на Михаела тръгна, както при повечето брюнетки – от леко изсветлените краища, или така известният омбре ефект. Оказа се, че русото отива на Михаела, колкото и тъмно кестенявото и тя смело изсветли цялата си коса. С русото дойде и промяната в макиажа, която забелязваме най-вече заради по-тъмните червила.

Те карат изпълнителката да излежда наистина фатално добре и й придават уникална индивидуалност. Основното при блондинките е, че добрият тен на лицето е всичко! Да, ако и ти си руса, като Михаела, последвай примера й и си подигури плътен изравняващ фон дьо тен, който да се адаптира към кожата и да й придаде блясък и гладкост. След него, разбира се, по важност се нарежда пудрата и ружът. Той ще структорира лицето и ще оформи скулите. За да завършиш грима си, като Михаела, бъди смела и посегни към тъмно матово червило. Какво по-перфектно за дългите топли нощи навън този сезон?

Photo : Grazia, OK! , Instagram


 

Свързани теми: грим , известни , фризура

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Праймер - козметичен продукт, заслужаващ внимание

Може би не толкова популярен за дневен грим, но със сигурност продукт, отговорен за сияещата кожа и напълно равномерния тен. Става дума за праймера...