Biotherm представя Blue Therapy Eye-Opening Serum

Подчертайте очите си

biotherm blue therapy

През 2017 г. Biotherm прави нова стъпка в грижата за околоочния контур: Разкрива иновацията на хибридния апликатор, предназначен и за околоочния контур, и за миглите. Една формула, която работи в 3 точки за борба с отпускането на очите: клепачите, торбичките под очите и фините линии около очите.

Визуален израз на влиянието на възрастта

Точно както езикът на тялото, така и контактът с очи е основно средство за комуникация, което може да предава послания, които далеч надхвърлят думите.

Във възрастовия диапазон 30 – 60 години стареенето на кожата в зоната около очите може да се отрази на тази невербална експресия. Очите започват да изглеждат по-малки, губят жизнеността си и в резултат на това лицето не изглежда толкова младо.

Иновация

Biotherm Blue Therapy

Запазете този основен канал за комуникация отворен към света за по-продължителен период, използвайки силата на серума за околоочния контур и високо технологичния апликатор, който открива очите с още 3°.

Открийте нови начини за нанасяне на серума за околоочен контур: В мястото, в което се кръстосват перлите и четката на спиралата, нашият нов хибриден апликатор помага за повдигане, намаляване на подпухналия вид и заглажда, като охлажда кожата и подсилвайки миглите.

Повдигащ перлен апликатор: Активна формула с охлаждащи, освежаващи перлени ролка, която е свръх деликатна и е точният отговор на нуждите на кожата около очите.

Апликатор четка: Следвайки дизайна на четката на спиралата, частта четка на апликатора нанася формулата за подсилване на миглите от самия корен към връхчетата.

Как да нанасяте: Един апликатор и точен жест за разкриване на очите.

Плъзнете перлата по протежение на широкия околоочен контур, за да освежите, възобновите и активирате.

Движете перлата нежно, с малки движения, като следвате посоката от очите навън.

За да подсилите миглите, нанесете формулата на серума от корените към връхчетата на миглите.

Консистенция

Впечатляваща визия – освежаващ серум

BT Becher

Неусетна лека формула за освежаване, предназначена за зоната около очите. Събужда изморените очи с охлаждащо усещане. Попиващата в кожата консистенция дава възможност за лесно поставяне на грима.

Резултати

Променете видимо визията си и я освежете с водораслите на младостта

Концентрирана с Водораслите на младостта, тази регенерираща съставка в сърцето на линията Blue Therapy е експерт в борбата с признаците на остаряване, в комбинация с извлечения морски стягащ полимер, който повдига кожата в областта около очите и намалява признаците на стареене.

Повече за: Иновация на Biotherm за 2017: Новата детоксикираща линия

Свързани теми: Yves Saint Laurent, Urban Decay

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Teint Idole Ultra Wear - Персонализирани капчици блясък

След Teint Idole Ultra Wear Stick през 2017 г. Lancôme още веднъж надхвърля границите на възможното персонализиране със своята лимитирана серия суперб...