Бамби визия: спиращ дъха поглед

Отворен поглед и перфектно извити мигли с интензивен обем са мечтата на всяка жена. Както обаче и сама знаеш, не много момичета естествено дълги и извити мигли, така че е просто задължително да намериш спирала, която перфектно да изтъкне миглите ти. Под това имаме предвид да дефинира и извие миглите и да ги направи интензивно черни и с обем.

Тази есен спиралата от L’Oreal Paris пристига спиралата Bambi Eye False Lash Extra Black, която ще изпълни очакванията ти и ще ти осигури отворен поглед, който просто спира дъха.

Bambi False Eye Lash спирала

От миналата есен сме напълно въодушевени от спиралата Bambi Eye False Lash, която мигновено отваря погледа. И защо не, когато това е спирала, която осигурява извити мигли с интензивен обем. Благодарение на комбинацията от формулата ѝ и широката ѝ бадемовидна четка, тя може да достигне всяка мигла, без да оставя бучки.

Бамби визия: спиращ дъха поглед

Ако и ти си се убедила в страхотния ефект на тази спирала, тогава направо ще се влюбиш в най-новата спирала Bambi False Lash Extra Black.

Bambi False Lash Extra Black спирала

Освен интензивен обем, спиралата Bambi Extra Black осигурява и изключително черни мигли, благодарение на интензивно черната формула, която не оставя бучки. За нея е специфична широка четка, която не само дефинира мигли, но и ги извива. Това се отнася и за миглите в краищата, които лесно ще достъпиш, извиеш и направиш по-видими, благодарение на четката ѝ. Вярваме, че и примамливата металик опаковка няма да те остави безразлична.

Бамби визията набира популярност

Сега, когато гримът на очите е в центъра на вниманието, тенденциите за него се нижат буквално една след друга. Рядко обаче се случва спирала толкова да въодушеви всички и спонтанно да се създаде тенденция за гримиране, показваща какво може да се постигне с тази спирала. Въпреки това тенденцията #bambilook става все по-популярна. Всички момичета искат да имат отворен поглед и интензивно големи черни мигли, които спират дъха.

Ако избереш спиралата Bambi Eye Extra Black, няма да се налага да наслагваш много слоеве спирала един върху друг, защото с помощта на само един слой спирала те ще станат не само по-видими, но и с по-интензивен обем.

Къде можеш да вземеш спиралата Bambi Eyes Extra Black False Lash?

Спиралата Bambi Extra Black се предлага във всички големи дрогерии и парфюмерии, а в случай че искаш да поръчаш своята веднага, можеш да го направиш чрез клик на снимката на продукта след текста.

Ако вече си я пробвала, сподели впечатленията си с нас в коментарите.

Прочети повече за: Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara Extra Black

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Oversized Eye Mascara

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, тенденция, тенденция, мода , Loreal Paris

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Парфюми, които ще те стоплят през студените есенни дни!

Новите есенни парфюми имат силата да разчупят мрачните и студени есенни дни, които ни предстоят. Това са парфюми, които ще те стоплят, ще те накарат д...