Armani Sì Fiori: Ода за женствеността

Какво първо ти идва наум като кажеш пролет – нови, флорални аромати, свобода, любов? Може би всичко в едно? Можеш ли да си представиш всичко това събрано в един изтънчен и стилен флакон, с прозрачно стъкло и леки розови отблясъци?

Вървейки по стъпките на своите предшественици, парфюмите Sì Eau de Parfum от 2013-та и Sì Passione от 2018-та, Armani Sì Fiori продължава да разказва за спонтанната и елегантна жена, която не се страхува от живота и върви смело напред. Сега жената е нежна и чувствителна, точно такава каквато е.

В малката, изтънчена опаковка на новия Armani Sì Fiori са събрани всички отличителни черти на съвремената жена.

Armani Sì Fiori: Ода за женствеността

Вдъхновяваща сила на жената

През цялата човешка история жените винаги са били принудени да доказват своята сила и да отстояват своята независимост. В резултат на това, жените днес участват напълно еднакво във всички области на обществения живот. Те вървят по свой собствен път, развенчават митовете, и отварят врата на свободата.

Съвремената жена напълно заслужено се описва като силна и непоколебаема. Това са личностни черти които вдъхновяват артистите и известните модни къщи от векове насам.

Вдъхновена от силата на жената, модната и козметична къща създава серията Sì, за да помогне на жената да изрази индивидуалността си и да обичат себе си.

Нежна и стилна и същевремено силна и непоколебаема - такава е съвремената жена а този изискан аромат е нейното олицетворение.

Armani Sì Fiori: Ода за женствеността

Въздействащи съставки

Парфюмът впечатлява със своите връхни нотки на зелен мандарин и касис. Смесени с деликатно ухание на средиземноморския цвят нероли, ванилия и бял мускус, сътворяват уникален аромат създаден от Julie Massé. 

Armani Sì Fiori е парфюм който носи символиката на женствеността и предлага уникална интерпретация на хармонично съчетание, въз основа на целта на модерната жена.

Това парфюмно творение ще те накара да се чувстваш сияйна и жизнена, но също така силна и женствена. Точно това е било пътеводна звезда на хората от Giorgio Armani при съзадавне на пристрастяващият аромат.

Armani Sì Fiori Oda za ženstvenostta 1

Събуди сетивата си

Облеклото подсилва и допълва първото впечатление на околните за теб, а парфюмът който носиш е допълва и подсилва твоята натура. Парфюмът е финален щрих към твоята визия. Той е обединяваща нишка между нашия вънешн и вътршен свят. С него изразявам индивидуалността и нашата същност. Той е начина да кажем – това съм аз. Armani Sì Fiori създава ярко и незабравимо впечатление за теб, а неустоимите флорални нотки събуждат всички сетива.

Рекламо лице на серията Sì

Известната холивудска актриса Кейт Бланшет представя всичко което съчетава в себе си този аромат. Към рекламните лица на парфюма се присъединява и китайската красавица Илейн Джонг, както и световноизвестните модели Авода Абоа и Сара Сампайо. Въпреки че коренно различни, но силни и непоколебаеми, те са сред жените на които дължим създаването на серията аромати Sì.

Armani Sì Fiori: Ода за женствеността

Прочети повече за: Гримът на новите лица на Армани и YSL

За този външен вид препоръчваме

  • Giorgio Armani Sì Fiori

Свързани теми: парфюм , тенденция, парфюм, Armani Sì Fiori, Giorgio Armani

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Коректор серум за грижа за кожата: Разкриваме новост в света на красотата, която спечели всичките ни симпатии!

С оглед на шума, който вдигна в социалните мрежи, нямаше как да не опитаме новия коректор серум за грижа за кожата Bare With Me на марката NYX Profess...