Armani My Way: Визия за женственост във флакон за парфюм

С невероятното си изобилие от ароматни нотки, Джорджо Армани отваря нова глава и с гордост представя My Way - нова визия за женственост, вдъхновена от пътуването към себеопознаването и свободата.

Под лозунга „Аз съм това, което живея“ My Way изпраща силно послание за автентичност. Парфюмът е предназначен за силните и свободолюбиви жени, отворени за всичко ново и различно; за жените, които измерват богатството в житейски опит, вместо в материалното. Те са готови да променят своите вярвания и постоянно да надграждат характера си. В търсенето на смисъла на живота те не се интересуват от повърхностни познанства, а от истински връзки с хората. Всяко събитие, всяко място, всяка история и всяка среща са важни, защото само като се учим от другите, можем да опознаем себе си.

Модерен букет от свежи бели цветя

My Way е модерен флорален парфюм за идните поколения. Ослепителният и опияняващ аромат на прясно набран букет от бели цветя асоциира на откритост, елегантност и, разбира се, самооткриване.

Избирайки най-добрите естествени съставки от цял свят, Карлос Бенаим и Бруно Йованович създадоха своеобразна фузия на култури, за да ни разкажат прекрасната история My Way.

Приключение за смелите

Ефирната и мощна комбинация от бергамот от Калбрия и портокалов цвят от Египет, отваря горните нотки и ви кани на приключения. В сърцето на парфюма стои ръчно надбрана индийска тубероза, специално произведена за Armani, както и два вида жасмин, които придават красив, женствен дух на цялата композиция. Премиум бърбън ванилия от Мадагаскар, кедър от Вирджиния и бял мускус са базовите нотки. Тяхната уникална симбиоза загатва за вълнение, напомня на вълнуващи преживявания и незабравими срещи.

 Armani My Way: Визия за женственост във флакон за парфюм

Освен че е с най-високо качество, интересно е, че ванилията за My Way се събира по специален начин и се произвежда при напълно контролирани условия. Armani, в сътрудничество с неправителствени организации, подкрепя местните производители, насърчава предприемачеството, екологичната устойчивост и залесяването.

Адриа Архона - отворена за нови преживявания

Веднъж легендарният Джорджо Армани заяви: „Вярвам, че богатият опит, който допринася за промяната, възниква чрез обмен между културите“. Ето защо изобщо не е изненадващо, че Адриа Архона беше избрана за посланик на My Way.

Американската актриса е израснала между Южна Америка и Сиединените щати. В нейните вени тече горещата кръв на Гватемала и Пуерто Рико. Тя прекарва детството си на музикални турнета на баща си. Решителна и своенравна още от дете, тя насочва бунтарската си енергия в правилна посока - уроци по актьорско майсторство, благодарение на които днес тя има репутацията на актриса, която е в състояние да играе най-силните женски роли.

Архона е прототипът на гражданка на света. Тя живее за преживяванията, винаги следва своя път, доверява се на инстинктите си и постоянно се учи от хората. Тя е любопитна, модерна, независима, интелигентна и без предразсъдъци, а най-добре описва себе си с думите: „Можеш да ми отнемеш всичко, но не можеш да отнемеш преживяното“.

Флакон, скъпоценен камък, талисман...

Автентичният аромат заслужава също толкова автентична опаковка. Дизайнът на флакона подчертава контраста на формите. Правилните линии на подсиленото стъкло, през което се вижда ярката розова течност, елегантно се сливат със заоблената тъмносиня капачка. И не само, че капачката наподобява скъпоценен камък, тя направо прилича на истински талисман, а блестящият златен пръстен с гравюра „Джорджо Армани“, който я заобикаля, е не просто стилистичен детайл, а ясна асоцияция за път. Пътят, по който съвременната жена смело върви в търсене на себе си, собственото си щастие, свобода, нови възможности и преживявания.

 Армани Мй Wай: Визия за женственост във флакон за парфюм

За първи път в индустрията на луксозните аромати говорим за екологично устойчиви опаковки. С иновативния и изчистен начин за презареждане на флакона, Armani Beauty и My Way стартират нова ера на устойчиво развитие, бореща се против климатичните промени.

Твоят път по твоя начин

Без значение на кой континент се намираш, My Way е тук, за да изпрати уникално послание и не, то не се намира само в името на парфюма! Носейки го ще покажеш колко си решени да следваш собствения си път. Така че вдишай My Way и направи всичко по своя начин!

Търсиш ли своите щастие, свобода, нови възможности и преживявания? Сподели с нас в коментарите!

Прочети повече за: Научи кой е идеалният продукт за дефиниране на веждите ти

За този външен вид препоръчваме

  • Giorgio Armani My Way

    Поръчайте веднага

Свързани теми: парфюм , парфюм, Giorgio Armani , Armani My Way, MyWay, Adria Arjona , Адриа Архона

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Armani Code Cashmere за нея

Три аромата, предназначени за три стилни композиции, всяка от които интерпретираща по свой начин есенцията на портокаловия цвят...