Armani Code Cashmere за нея

От  2006 г. насам  кодът на съблазняването е разкрит: Armani Code. Днес този аромат се е превърнал в същински дрескод, който издига играта на прелъстяване до най-фино съвършенство. Armani Code изследва и разкрива всяка фасета на женствеността: всяка личностна черта, всеки повод, имат своя съответстващ парфюм, материя, цвят, облекло. С Armani Code Giorgio Armani създава дизайна на женския гардероб парфюми: специално разработен,  изтънчен и елегантен. 

Armani-code-cashmere-за-нея

Дрескодът на Armani, който започва с Armani Code, се разширява след това през 2015 г. с Code Satin, а сега приветства и Code Cashmere. Три аромата, предназначени за три стилни композиции, всяка от които интерпретираща по свой начин есенцията на портокаловия цвят. Тази светла нотка е  заобиколена  от други черти на аромата – нюансиран, ценителски, флориенталски – всеки от които оставя остатъчен аромат, който е като кресчендо, нашепвайки изящни, неповторими истории за съблазняването.

Armani Code Cashmere за Нея

Топъл и обгръщаш като най-мека материя, Armani Code Cashmere е като гъста мозайка на контрасти. Остатъчният аромат е неизчерпаемо озарен от блестящ, безграничен оранжев цвят, подсилен от жасмин самбак. Незабравим, изключително чувствен, той внася акорд на  хелиотропни и ирисни нотки. Цветът е тъмно лилаво с розови проблясъци, мистериозни нюанси на аромат, които бликат от флоралните докосвания до почти животинския акорд на кожа, велур и тамян.

Armani Code Cashmere е най-интензивният дрескод на колекцията Armani Code. Аромат, който улавя любовната история, разказвана от два парфюма, Dominique Ropion и Carlos Benaïm (IFF). Историята за доверието и комфорта, стоплени от деликатния акорд на бадемово масло, безбрежен океан обонятелна наслада.

Armani Code Cashmere за Нея1

 

Вдъхновена от силната нотка на оранжев цвят, линията Armani Code е палитра фино съблазняване, игра на светлини и сенки,  на дълбочина и светлина.  Никога еднакъв, но винаги излъчващ един безпогрешно разпознаваем стил; в един момент, той е единствен и всичко. Също като жената на Giorgio Armani – елегантна, уникална и с много лица –  жената, овладяла всеки код, която подбира парфюма си  според своя уникален дрескод. 


Линията Armani Code за жени

Armani Code Cashmere за Нея3

 

Armani Code

Оранжев цвят когато е  украсен с мед, жасмин самбак и благоуханни дървесни нотки на Dominique Ropion, Carlos Benaïm и Olivier Polge, разкрива уравновесената, уверена в себе си жена. Тя е смела и весела, носи очарованието на joie de vivre и естествената чувственост. Фигурата й е обвита в синьо – цветът, който дизайнерът толкова обича да интерпретира –и е заслепяващ на светлината на прожекторите. Тя има пленяваща харизма, индивидуалност и привлекателност: Тя просто Е. Нейният аромат е толкова изкусен и прилягащ, колкото и дрехата й: джинджифиловата есенция добавя една  пикантна нотка към шербетния акорд на портокалов цвят и  круша, стоплен от сандалово дърво.

 

Armani Code Satin

Armani Code Cashmere за Нея2

Като ласка, галеща кожата, като тъмночервена материя, слята с тялото във всеки един момент. Блести и свети, оживява със светлините на нощта. За да улови тази блестяща магия в аромат, Dominique Ropion разширява светлината на оранжевия цвят с неролиева есенция и  самбак жасмин absolute. Armani Code Satin е ароматната приказка на нощния живот, щастливо събиране с приятели. Тя се облича за удоволствие, съблазнява със заразителната си усмивка. С напредването на нощта играта става все по-интензивна: пачули се смесва с танца, докато есенцията бурбон ванилия и какао absolute създават зависимост, провокират желание забавлението никога да не свършва.  

Повече за: Небрежна елегантност. Новият Армани CODE

 

Свързани теми: парфюм , тоалетна вода , Джорджо Армани

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

YSL Black Opium: ароматът на съвременната жена

През този декември YSL Black Opium е идеален както за подарък за най-близките, така и като малка глезотия за теб самата...