Алекс и Стефи и представят мощна грим визия, а всичко, което ти трябва за нея, са тези 4 продукта за гримиране

Aleks i Stefi i predstavjat moštna grim vizija, a vsičko, koeto ti trjabva za neja, sa tezi 4 produkta za grimirane

Изминалата годината беше достатъчно динамична за всички, особено за нежния пол. Жените са тези, които години наред се борят с различни несгоди, продължават да се борят и не се предават. Струва ни се, че равенството все още е тема табу, но това, което краси всички жени на този свят са СИЛАТА, СМЕЛОСТТА, ГОРДОСТТА, РЕШИТЕЛНОСТТА И ЖЕЛАНИЕТО ЗА СВОБОДА, достатъчно е само да го прочетеш в погледа им!

Те не се предават, те са готови да се борят докрай! Именно заради всички тези силни качества, които всяка жена носи в себе си и които я карат да върви напред и да се бори, Maybelline New York подкрепи жените чрез страхотната си кампания наречена прочети погледа ми", вдъхновена именно от тези качества на известната спирала Sky High !

Самата марка Maybelline New York е оптимистична, готова е още повече да подкрепи жените с новата си кампания, за да намерят сили за ежедневните предизвикателства с помощта на силен грим. Подкрепи ги да се гордеят с всичко, което правят и което вече са постигна, да бъдат смели, да отстояват това, в което вярват, да бъдат решителни в борбата за свобода на избора и в същото време да бъдат красиви и пълни със самочувствие.

Как да постигнат това ? Прочети погледа им!

Всяка жена е красива по свой начин, но всички знаем, че една жена е силна, смела, горда, решителна и свободна само когато е доволна от себе си и външния си вид. Самоувереността е качество, което всяка жена трябва да притежава, за да устои на всичките си вътрешни борби и да бъде по-силна, по-добра, по-красива, по-упорита, по-решителна, по-горда и по-свободна в борбите си.

Време е за твоята изпълнена със самочувствие грим визия! С Maybelline New York не се страхувай да покажеш какво се крие зад погледа ти. Независимо дали става въпрос за сила, смелост, гордост, решителност или свобода, бъди готова чрез новия си външен вид да покажеш всичко, което всъщност си.

Достатъчно е да започнеш деня с любимия си коректор Instant Eraser от Maybelline New York и с него да заличиш всички несъвършенства по лицето си, които могат негативно да повлияят на самочувствието ти. Коректорът, който с едно нанасяне хидратира, покрива, коригира, контурира и осигурява покритие, без да създава усещане за тежест, със сигурност ще бъде чудесен избор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefie (@stefiex1)

Втората стъпка към новата ти визия са веждите ти. Моливът Express Brow Ultra Slim от Maybelline New York е всичко, от което се нуждае гримът ти, за да покажеш силната си позиция. Веждите са must have тенденция, когато става въпрос за грим, а моливът ще ги очертае и изпълни прецизно. Ултра тънкият връх с дебелина 1,5 мм ще ти помогне да бъдеш прецизна при нанасяне. Слива се лесно с всеки цвят на веждите и се предлага в 3 трайни естествени нюанса. Нека веждите ти бъдат запазена марка и ти помагат да предадеш ясно послание, което да се чете от погледа ти.

Aleks i Stefi i predstavjat moštna grim vizija, a vsičko, koeto ti trjabva za neja, sa tezi 4 produkta za grimirane

Малка очна линия на клепачите е аксесоар, който всеки ще забележи. Hyper Precise очна линия на Maybelline New York е водоустойчива, прецизна очна линия, която ще допълни външния ти вид. Матовата формула, която е издръжлива, ще ти осигури подкрепа в продължение 24 часа* точно както прави марката Maybelline New York с тази мощна кампания.

Aleks i Stefi i predstavjat moštna grim vizija, a vsičko, koeto ti trjabva za neja, sa tezi 4 produkta za grimirane

И за край, звездата на вечерта: Sky High Maskara от Maybellina New York!

С тази прочута спирала миглите нямат граници, точно като теб в твоите премеждия. Спиралата Sky High е продена в над 10 милиона копия по целия свят, жените ѝ се довериха, а ние знаем, че щом една жена каже ДА, това е завинаги. Спиралата има адаптивна, огъваща се четка, която ще достигне до всяко ъгълче на миглите и ще им придаде пълнота. Формулата е обогатена с екстракт от бамбук, така че едновременно ще се подхрани миглите и ще им осигури безкрайна дължина и сензационен обем. Завърши всеки свой грим със спиралата Sky High и остави всички да прочетат по погледа ти онова, което се намира в теб.

Aleks i Stefi i predstavjat moštna grim vizija, a vsičko, koeto ti trjabva za neja, sa tezi 4 produkta za grimirane

Ние научаваме всичко само с един поглед, а нека твоят бъде без страх, пълен със смелост, сила, гордост, решителност, желание за борба и свобода – това е ясното послание от марката Maybelline New York!

Какво ти прочиташ ти с един поглед? Пиши ни в коментарите!

Прочети още: Как да предпазиш кожата си през зимата?

* Потребителски тест, 94 жени

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser Light1

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Ultra Slim

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Hyper Precise

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Sky High

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , пудра, мода , лице, Maybelline New York, Maybelline New York Instant Anti Age Eraser

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Микро хайлайтинг или Dream Girl визия е новият тренд от TikTok ойто ни хареса!

Решихме да ти представим тенденцията, която завладя социалните медии, и да ти помогнем сама да постигнеш визията, позната като Dream Girl Look...