Acqua Di Giò Absolu от Giorgio Armani

ACQUA DI GIÒ ABSOLU: СРЕЩА НА ДЪРВОТО И ВОДАТА

armani adg

С ACQUA DI GIÒ ABSOLU, подчертаваме връзката между водата и дървото. Третата глава в историята ACQUA DI GIÒ, връзката на мъжа с природата, разкриваща вътрешната  му сила и свобода.

ACQUA DI GIÒ ABSOLU въплъщава чувствените връзки между мъжа и природата и смесва силата на водата с деликатната текстура на дървото. Новият аромат, който подчертава истинската същност на водата, има основна роля в света на природата с неговите дълбочина, сила и наситеност. Светът, видян през очите на Giorgio Armani, в който обединението на водата и дървото ни описват едно пътуване на изконната мъжественост, прегърнала по-дълбокото цялостно съзнание.

Пуснат през 1996, ACQUA DI GIÒ прави революция в концепцията за мъжките аромати. Той улавя цялата сила на водата. През 2016 г. излиза и ACQUA DI GIÒ PROFUMO: интензивен и наситен мъжки аромат, вдъхновен от момента, в който вълните се разбиват в скалите.

ЧУВСТВЕНА МЪЖЕСТВЕНОСТ

armani adg

ACQUA DI GIÒ носи естествената автентична мъжественост, която представлява вечният апел, присъщ за всички мъже от всякакъв произход; през поколенията. С известна острота в сърцето, балансирана енергия, в която духовното и чувственото се преплитат, пресъздава наситената мъжка сила. 

С ACQUA DI GIÒ ABSOLU ставаме свидетели на инкарнацията на мъжа, подчертавайки мъдрата и съзнателната чувствителност, както и разбирането за елегантност на изтънчения лукс. Новият ACQUA DI GIÒ ABSOLU ознаменува жизнената природна чувственост, изразена в синтеза на водата и дървото.

ЧУВСТВЕНА АЛХИМИЯ

ACQUA DI GIÒ е пионерски аромат, революционен с използването на природни съставки и сложни технически елементи. Следвайки ACQUA DI GIÒ и ACQUA DI GIÒ PROFUMO, парфюмеристът Алберто Морилас още веднъж превъплъщава посланието на ACQUA DI GIÒ за силата и свободата в един аромат. С ACQUA DI GIÒ ABSOLU се създава един свеж дъх на морски нотки и пачули. Пачули създава перфектния баланс между водата и дървесните нюанси, като изгражда истинска мъжественост с чувствена извивка в сърцето на ACQUA DI GIÒ ABSOLU.

В ACQUA DI GIÒ ABSOLU пачули е от Гватемала е с модерен и чист характер, използвано в непреработен вид е един от истинските природни диаманти, както и уханието на неговите листа, които оставят същата сила, същата мощ и същата дълбочина като дървото. За ACQUA DI GIÒ ABSOLU този съюз на дървото и свежестта на водата превръщат пачули в перфектната природна съставка. В рецептата на Алберто Морилас се разкриват и сиянието, и мистерията на светлината и сенките, свежестта и чувствеността. Атрактивното богатство и естественият баланс създава красив и многоизмерен парадокс. 

УСТОЙЧИВ ДИЗАЙН 

armani adg

Естествената чувственост на ACQUA DI GIÒ ABSOLU е обгърната от уникалния дизайн на флакона. Дизайнът отразява мистериозната свежест на аромата, в който изтънченият лукс се среща с перфектната симетрия на природата. Завършекът с капачка от естествен ясен, е устойчиво производство, лакирана и  гравирана с иконичната монограма на Giorgio Armani. Светлата кехлибарена течност създава усещане за преход към дървесното, топлината и неустоимото очарование на природата, в здраво плътно стъкло. Между двата, е красивият метален пръстен на гърлото на флакона, който отразява подчертаната чувствена сила на водата. Заедно капачката и пръстенът се сливат, отразяват дървесните и водните акорди на течността. 

Повече за: Giorgio Armani - Acqua Di Giò Profumo

Свързани теми: Джорджо Армани, Lancome, Yves Saint Laurent

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Lancôme Chroma – грим и изкуство в едно

Направи впечатление с Lancôme Chroma колекцията ...