5 решения за вашия грим по всяко време и при всякакви случаи (2-ва част)

4. Зелени сенки за очи, червило цвят кайсия

 

Светлите очи имат тази привилегия, че зелените и сините сенки просто им стоят по-добре. Ако освен това и косата ви има червеникав оттенък, това е стилът на гримиране за вас. Доминират зелените сенки върху целия клепач, докато ръбът на окото е очертан с черна очна линия. Ако със сенките изтегляте и линията на долния клепач, нека я следва и очната линия. Същото важи и за спиралата. За такъв очен грим предлагаме червило или гланц за устни в съвсем нежен цвят кайсия, с дискретeн руж в същия нюанс. По-силният цвят върху очите изисква семпла модна комбинация, а ако сте смела, можете да опитате да облечете и тоалет в цвета на сенките, които сте нанесли.


5. Блясък: червено червило, черна очна линия

 

Нежно контуриране, подчертани вежди, очна линия и блестящо червено червило: такъв стил на гримиране за червения килим просто никога не излиза от мода. Ще го постигнете много лесно и бързо с помощта на нашия инструктор и визажист Марко Николич! Изберете го за вечерните издания и храбро комбинирайте с най-различните си модни комбинации.

 

Photo: IStock

За този външен вид препоръчваме

  • Grandiose Liner Lancome

  • Master Precise Curvy Maybelline New York

  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Eye Tint Giorgio Armani Beauty

Свързани теми: грим , сенки за очи , червено червило , очна линия

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Maybelline New York Instant Eraser коректор стана още по-добър! Ето кое е НОВО!

Джиджи Хадид и други топ модели и световноизвестни инфлуенсърки препоръчаха този коректор още преди да пристигне на нашите рафтове...